PC&Consoles

The Crew: Calling All Units a fost anunțat

The Crew este pe cale să primească un nou expansion, poate de aceasta dată unul care să elimine sentimentul că încă ești într-un joc de Early Access.

Noul conținut poartă numele de Calling All Units, și promite să reînvigoreze componenta moartă din prima zi de urmăriri cu poliția, prin punerea jucătorilor de ambele părți ale baricadei.

În acest nou expansion vei avea ocazia să participi la 12 misiuni de singleplayer la care te vei lupta împotriva celor care participă la curse ilegale… deși în fiecare altă zi ești un astfel de individ. Pe lângă aceste misiuni, se pare că în sfârșit vei avea un alt personaj, nu vei mai fi doar Alex „Moacă de Freeman”.

https://youtu.be/xfRlXedAfEE

O serie de vehicule noi vor fi adăugate, precum și abilitatea de-a transforma câteva dintre cele noi și vechi în mașini de poliție. Nivelul maxim a fost crescut la 60, un nou grad de recompensă a fost adăugat și mașinile pot să crească la ranguri noi de putere.

Apoi vine modul nou de joc, la care va trebui să prindeți un alt jucător, în rolul de polițist, sau să fiți urmăriți de un jucător, în timp ce încercați să duceți până la destinație un colet. Acest mod include diverse power-up, ca NOS infinit, EMP, atacuri cu elicopter și tot așa. În mod bizar, nu trebuie să oprești criminalul, doar să mergi pe lângă el la cam aceeași viteză pentru câteva secunde. Sigur, poate că pare a fi ceva foarte jalnic, dar considerând ce net code are The Crew, măcar așa chiar ai șanse să prinzi mașinile care există simultan in mai multe locuri prin magia conexiunii de doi lei.

The Crew: Calling All Units va fi lansat în ziua de 29 noiembrie. Cine știe, poate cu această ocazie vor rezolva și problema trișorilor.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button