GamingPC&ConsolesȘtiri IT

The Crew 2 va folosi modelul Rainbow Six Siege pentru conținutul nou

Mai țineți minte The Crew? Acel joc pe care dacă l-ai fi cumpărat cu tot cu Season Pass, te trezeai că nu era inclus acolo nici un expansion al jocului. Da, acel The Crew. Eh, nu va mai primi conținut vreodată, nici update-uri. Este în esență mort… bine, serverele vor rămână în funcțiune, doar că nu va mai evolua dincolo de ce este acum. Dar continuarea sa va avea parte de foarte multă atenție.

Ubisoft anunță că și-a dat din senin seama că segregarea unei comunități a unui joc de multiplayer nu este o idee genială. Așa că The Crew 2 nu va avea obliga jucătorii să cumpere un expansion în fiecare an pentru a putea accesa curse noi. În schimb, va funcționa pe modelul lui Rainbow Six Siege.

https://youtu.be/aabYdSgN12I

La fiecare trei luni, The Crew 2 va primi un update nou care include discipline suplimentare, vehicule, moduri noi de joc și diverse alte trăsături care nu vor fi blocate în spatele unui zid de ”dă banii dacă vrei să folosești funcția de Looking for Group în acest MMO”, sau ceva similar.

Cei care au fost dezamăgiți de cantitatea de evenimente PvP din varianta de testare a jocului se vor bucura să afle că această problemă va fi adresată, tot gratuit, în cadrul al doilea celui mai mare expansion al anului, prin luna decembrie.

Cu timpul, The Crew 2 chiar că ar putea să devină un joc grozav. Momentan arată cam mult ca Destiny în varianta cu mașini, scopul fiind îndeplinirea de provocări foarte simple în schimbul unor cutii colorate ce conțin phat loot cu upgrade-uri pentru mașini, cam la fiecare minut. Dar cel puțin mediul înconjurător continuă să fie splendid, iar plimbările prin el

[DSO Gaming]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button