GamingPC&ConsolesȘtiri IT

The Crew 2 va fi gratuit în acest week-end

Vă plac jocurile de curse superbe? Jocuri de curse cu mașini de tot felul, la care puteți zburda liber pe câmpii, speria oi și vă distra, lăsând departe grijile vieții de zi cu zi? Eh, atunci poate ar fi bine să cumpărați Forza Horizon 4. Dar dacă nu vi-l permiteți, sau vreți să evitați Microsoft Store, atunci ceva aproximativ similar este gratuit în acest week-end, The Crew 2.

Acest week-end gratuit este organizat cu ocazia update-ului Hot Shots al jocului, ce adaugă noi mașini, noi componente… un soi de sistem de crafting fiindcă asta era tot ce îi mai trebuia acelei succesiuni de lootboxes infinite, și noi evenimente. Vă veți putea bucura de toate acestea între 25 și 29 aprilie, perioada de descărcarea jocului începând deja, în cazul în care vreți să îl aveți la îndemână deja atunci când se deschid porțile.

Porțile, apropo, se vor deschide în jurul orei de 11 dimineața, astăzi, așa că aveți timp suficient să scoateți volanul de la naftalină și să sperați că va funcționa pe The Crew 2, din moment ce predecesorul său avea câteva neînțelegeri cu aceste periferice. Deși, considerând că jocul are bărci și avioane, pe lângă mașini, și este atât de arcade încât prim The Crew pare ca Richard Burns Rally prin comparație, poate mai bine ar fi să folosiți o tastatură.

[Ubisoft]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button