GamingPC&ConsolesȘtiri IT

The Crew 2 va avea un free week-end

Vrum vrum 2, acum cu avioane și roți cu LED-uri

The Crew a fost un joc foarte polarizant. Pe de o parte, înainte de lansare/beta părea atât de promițător. Pe de alta, după beta/lansare a fost o epavă a cărei încercări de reparare l-au cufundat din ce în ce mai adânc într-o groapă a regretului. Totuși, era foarte frumos de explorat…atât timp cât nu era noapte sau miez de zi.

Continuarea sa a sosit acum ceva timp, și a reușit să… să zicem că e bine că avem Forza Horizons pe piață. Oricum, dacă vreți să jucați The Crew 2 fără a da vreun leu pe el, veți avea această ocazie de mâine. Ubisoft anunță că de pe la ora 15, 5 decembrie, veți putea butona jocul de zor. Veți putea să vă plimbați prin lumea sa, veți putea să participați la curse, veți putea să amintiți pe alocuri cât de cretină era povestea primului joc și de faptul că la un moment era despre mașini. Acum aveți însă și avioane, bărci, motociclete și senzația că totul este inutil.

Aveți la dispoziție până pe 8 decembrie să îl jucați, timp suficient cât să fiți pe cât de dezamăgiți am fost și eu de el. Desigur, poate reacția voastră va fi diferită, poate veți găsi ceva ce puteți iubi cu adevărat la acest joc. Puteți descărca The Crew 2 chiar din acest moment, ca să nu pierdeți timp cu asta mâine.

[Overclock 3D]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button