GamingPC&ConsolesReviews

The Crew 2 – Un joc care își propune mult și livrează puțin!

Împătimiții de mașini (și nu numai) vor putea să lase în urmă edițiile din anii trecuți din Gran Turismo sau Forza Horizon, și se vor putea întrece pe pistele din The Crew 2.

The Crew 2 este noul titlu de la Ubisoft, un open-world 3 în 1 precum nesul, unde poți schimba totul într-o clipă, dacă vrei să faci drifturi cu mașina, să zbori cu avionul sau să te întreci pe apă. Probabil că acesta este și feature-ul cel mai atractiv, pentru că în rest, nu pot spune că mi-a stârnit interesul pe cât aș fi crezut. The Crew 2 a apărut pe 29 iunie, atât pe PC, cât și pe console.

Gameplay:

The Crew 2 pare să fie un reboot al predecesorului său, cu grafică și mecanică îmbunătățită. În modul single-player, premiza de la care pornești în toată nebunia asta de zici că ești pe energizante, este că trebuie să aduni câți mai mulți followeri pe social media prin întrecerile și cascadoriile care îți aduc urmăritori. Dialogul este absolut ridicol, iar animațiile personajelor par neterminate și pe alocuri stângace. Ei bine, nu pot să mă plâng, să nu uităm totuși că scopul acestui joc este să te întreci și să ajungi pe locul întâi, așa că o să trec cu vederea părțile nefinisate.

Am o veste proastă pentru tine, pentru că nu există mod PVP, ceea ce este de necrezut într-un joc de racing. Ubisoft a promis că va introduce acest mod începând din decembrie, așa că mai am ceva de așteptat, și foarte probabil, nici nu o să mă mai întorc prea curând în joc până atunci. Aparent, The Crew ești doar tu, fără prietenii tăi. Și asta nu îmi demonstrează decât argumentul de mai devreme: dezvoltării se grăbesc să lanseze jocurile, cu speranța că pot repara problemele printr-un patch, update sau chiar un DLC, de ce nu?

Și desigur, dacă ești unul dintre gamerii care trebuie să dea unlock la toate achievement-urile și la toate vehiculele din joc, te anunț că o să ai ceva de lucru. Sau mai simplu, bagi bani în joc, pentru că ce joc nu are MTX-uri în 2018?!

Dar să privim partea bună: ai o varietate de vehicule de unde poți alege, de la monster trucks, mașini, motociclete, avioane și bărci. Controlul este intuitiv, iar switch-ul dintre vehicule se face instant.

Ubisoft a luat în considerare feedback-ul jucătorilor, și pot spune că se văd îmbunătățirile față de predecesorul său, însă mai e de lucrat. Acum poți să explorezi în voie pe hartă și să testezi vehiculele sau să le customizezi după bunul plac.

Grafică și design

Probabil unul dintre cele mai importante aspecte este grafica – am testat jocul pe PC, și pot spune că gonești pe străzi lejer în 60 frame-uri fără nicio problemă. Fie că ești în aer, pe apă sau pe pământ, nu vei putea să nu observi peisajele și poate chiar să intri în modul photo și să salvezi câteva cadre. Cu toate acestea, orașele par făcute cu copy/paste, unde dezvoltatorii nu s-au străduit prea tare. Să nu mai vorbim de texturile pe mașini de la noroi sau zăpadă care doar și-au schimbat culoarea. Dacă ești în căutare de realism, vei fi un pic dezamăgit. Am apreciat totuși că au încercat să recreeze harta Statelor Unite, pentru că este de-a dreptul uriașă și ai parte de o groază de evenimente și întreceri ca să testezi terenul.

Concluzie:

Per total, The Crew 2 încearcă să introducă prea multe elemente, și nu excelează la niciunul. Cu toate astea, dacă poți să treci peste neajunsurile sale, eu cred că te poți distra cu cascadoriile și giumbușlucurile pe care ți le pune la dispoziție. Atenția la detalii lipsește cu desăvârșire, dar asta nu îl face mai puțin distractiv. Tot ce contează este că mi-a stârnit spiritul competitiv și presupun că o să revin atunci când PVP o să fie disponibil. Până atunci, pot doar să fac grind ca să pot debloca mai mult conținut.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button