GamingPC&ConsolesȘtiri IT

The Crew 2 poate fi jucat gratuit weekendul acesta

Sinceri sa fim, credem ca The Crew 2 nu este cel mai grozav joc cu masini. Dar, de asemenea, am avut speranța că s-ar putea îmbunătăți cu câteva actualizări bine gândite.

Au reusit producatorii acest lucru? Nu putem spune. Dar dacă sunteți interesati să aflați, puteți să îl jucați gratuit în acest weekend.

Începând cu ora 10 dimineata, pe 27 septembrie (ora Romaniei), The Crew 2 va fi disponibil tuturor pe Uplay. Weekendul gratuit include versiunea completă a jocului, cu toate hărțile, vehiculele și evenimentele, pentru o experiența completa. Orice progres inregistrat in aceasta perioada se va transfera la jocul complet, dacă decideti sa îl cumpărați. Acesta este, de asemenea, la promotie cu o reducere de 45%. (Doar pe Uplay, nu si pe Steam.)

Pre-încărcarea gratuită din weekend a lui The Crew 2 este disponibila acum in linkul de mai jos.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

3 comentarii

    1. The Crew 1 a fost gratuit, permanent, pentru mult timp. Dar nu cred ca ai vrea sa il joci. The Crew 2 este mai bine optimizat ca el.

      1. e vorba de buguri rezolvate nu optimizari lol. nu stiti ce inseamna cuvnatul optimizat dar toti va da-ti cu parerea despre un joc si folositi acest cuvant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button