GamingPC&ConsolesTech&IT

The Crew 2 poate fi jucat gratuit weekendul acesta

Sinceri sa fim, credem ca The Crew 2 nu este cel mai grozav joc cu masini. Dar, de asemenea, am avut speranța că s-ar putea îmbunătăți cu câteva actualizări bine gândite.

Au reusit producatorii acest lucru? Nu putem spune. Dar dacă sunteți interesati să aflați, puteți să îl jucați gratuit în acest weekend.

Începând cu ora 10 dimineata, pe 27 septembrie (ora Romaniei), The Crew 2 va fi disponibil tuturor pe Uplay. Weekendul gratuit include versiunea completă a jocului, cu toate hărțile, vehiculele și evenimentele, pentru o experiența completa. Orice progres inregistrat in aceasta perioada se va transfera la jocul complet, dacă decideti sa îl cumpărați. Acesta este, de asemenea, la promotie cu o reducere de 45%. (Doar pe Uplay, nu si pe Steam.)

Pre-încărcarea gratuită din weekend a lui The Crew 2 este disponibila acum in linkul de mai jos.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

3 comentarii

  1. Nu e valabil si pentru The Crew 1? Traiesc in Romania, nu am bani de PC bun.

  2. The Crew 1 a fost gratuit, permanent, pentru mult timp. Dar nu cred ca ai vrea sa il joci. The Crew 2 este mai bine optimizat ca el.

  3. e vorba de buguri rezolvate nu optimizari lol. nu stiti ce inseamna cuvnatul optimizat dar toti va da-ti cu parerea despre un joc si folositi acest cuvant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button