PC&Consoles

The Crew 2 disponibil din luna martie

În cadrul conferinței Gamescom de anul acesta, Ubisoft a anunțat data de lansare și bonusurile de precomandă pentru jocul lor de curse The Crew 2.

Pentru început, data de lansare. The Crew 2 va fi disponibil pentru Xbox One, PlayStation 4 și PC începând cu 16 martie 2018. Totuși s-ar putea să nu trebuiască să așteptați chiar atât de mult pentru a testa jocul, deoarece va exista o variantă beta pe care o veți putea încerca înainte de lansare. Dacă doriți să vă înscrieți la beta test, acesta este link-ul pe care trebuie să-l accesați.

În The Crew 2 puteți conduce liber prin Statele Unite, care au fost remodelate complet, având în minte sporturile cu motor. De această dată nu va fi necesar să vă limitați doar la terenul solid de sub roți, deoarece au mai fost adăugate bărci și avioane în această continuare a jocului. Există patru categorii principale de motorsport în The Crew 2: curse stradale, off-road, pro, și freestyle. Pentru fiecare categorie va exista o gamă largă de vehicule din care să alegeți.

Jocul vine cu o caracteristică pe care Ubisoft a numit-o Fast Fav. Acesta este un termen pompos atribuit funcției care vă permite practic să comutați instant între vehicule terestre de apă sau de aer.

Cât despre bonusurile de precomandă, acestea includ, după cum probabil ați ghicit deja, mașini suplimentare. Pe lângă asta, cei care fac precomandă vor putea avea acces la joc începând cu data de 13 martie, cu 3 zile înainte de lansarea oficială. O versiune Gold Edition este deja pe drum, care va include season pass-ul jocului și alte bonusuri, pe lângă deblocarea de pe 13 martie. Mai jos aveți o listă cu bonusurile de precomandă pentru fiecare versiune în parte.

  • Precomanda pentru orice versiune a lui The Crew 2 vă oferă accesul la Legendary Motors Pack, care conține un Mercedes-AMG C 63 Touring din 2016 și Harley-Davidson Iron 883 din 2017.
  • Varianta Deluxe Edition (care va costa 70 dolari) vine cu tot cu Legendary Motors Pack și Motorsports Deluxe Pack, care include Ford F-150 Raptor Race Truck din 2017, Abarth 500 Monster Truck Edition din 2008, avionul Pilatus PC-21 și trei costume de cursă unice pe care să le poarte caracterul tău în joc.
  • Versiunea Gold Edition deblochează accesul la joc de pe data de 13 martie, și vine la pachet cu tot season pass, plus Legendary Motors Pack și Motorsports Deluxe Pack descrise mai sus. Varianta digitală va costa 100 dolari, iar cea fizică 110 dolari. Varianta fizică va fi disponibilă doar pentru console.

Mai jos puteți vedea trailerul pentru The Crew 2 care pune accent pe funcția de Fast Fav.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button