GamingPC&ConsolesTech&IT

The Crew 2 are parte de un free week-end

Pe PC Și PS4

Dacă nu aveți nici un joc de curse de butonat săptămâna aceasta, atunci Ubisoft vă oferă ocazia să luați la mână The Crew 2, fără a-l plăti.

Începând de astăzi și până pe 13 aprilie aveți oportunitatea de a descărca The Crew 2 pe PC și pe Playstation 4, bucurându-vă de tot ce are de oferit jocul. Aproape tot. Dacă aveți varianta de PS4 aveți nevoie și de un abonament la PS Plus pentru toată experiența.

Dar pe PC, măcar, aveți la dispoziție jocul întreg, cu tot cu update-urile primite în ultima vreme. Jocul nu va rămâne al vostru permanent, va trebui să îl cumpărați pentru putea continua aventura. Totuși, există și o reducere de preț în acest moment, în cazul în care chiar vreți să îl cumpărați după ce l-ați jucat. De obicei, jucarea sa provoacă reacția inversă.

Bine, asta depinde de ce așteptări avea fiecare pentru joc. Spre exemplu, cei care se așteptau să fie o succesiune de loot boxes la care apar într-un moment curse, probabil nu vor fi dezamăgiți. Cei care sperau la un joc ce va spăla păcatele lui The Crew 1 încă tânjesc după ziua în care Forza Horizon va sosi pe Steam, sau când Microsoft Store va fi suportabil.

[Overclock 3D]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button