GamingPC&ConsolesȘtiri IT

The Bureau XCOM Declassified este gratuit pe Humble Bundle

Până mâine seară puteți găsi pe Humble Bundle un joc gratuit, sub forma lui The Bureau XCOM Declassified.

După ce revendicați jocul, veți primi un cod de Steam care va fi permanent al vostru și îl veți putea juca ori de câte ori vreți. Nu că o să vreți să îl jucați la infinit, având în vedere despre ce joc este vorba.

The Bureau nu se poate spune că este cel mai bun exemplar al francizei, dar poate avea momentele sale. În esență vă aflați la comanda unei variante din anii ’60 a XCOM, luptând împotriva primei invazii de creaturi extraterestre… una care a fost dată uitării până la celelalte jocuri XCOM din motive ce țin de faptul că jocurile n-au fost făcute vreodată să existe în același univers.

The Bureau a fost primul XCOM marca 2K, fiind inițial un FPS ce amintea pe alocuri de Bioshock. Dar cu timpul și din cauza recepției negative din partea publicului a tot fost amânat și întârziat, ajungând să arate din ce în ce mai prost. Iar după ce a fost lansat jocul de strategie XCOM, 2K Games nu prea s-a mai străduit să facă un joc bun, așa că l-a lansat pe piață într-o stare… precară.

Totuși, pe cât de neinspirat ar fi gameplay-ul său, la partea de poveste tot are câteva trăsături șocant de bine gândite ce fac restul seriei XCOM, marca 2K, să pară groaznice prin comparație.

[Humble Bundle]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button