Gaming

The Bard’s Tale ajunge pe Kickstarter!

InXile s-au intors pentru un nou Kickstarter. Cu Wasteland 2 lansat si Torment: Tides of Numera in dezvoltare este acum randul clasicei serii The Bard’s Tale. Sincer vorbind nu sunt sigur daca acest video Kickstarter este cea mai buna metoda de a capta atentia oamenilor asupra proiectului.

Tineti minde perioada aceea in care videourile Kickstarter trebuiau sa fie scurte, informative si la obiect? Cand studiourile nu incercau sa exagereze trendurile moderne pentru a stimula nostalgia publicului tinta? Da, exact! De asemenea nu ma da peste cap fraza „ajutati-ne sa readucem la viata furisatul prin temnite”! Lasand neajunsurile de-o parte, cum ramane cu jocul? Tineti cont de faptul ca jocul nu mentioneaza nici o secunda ARPG-ul din 2004 The Bard’s Tale.

Sunt destul de sigur ca au facut asta in mod deliberat. In schimb aceasta este o intoarcere la clasicul ” The Bard’s Tale – furisat prin temnite” cu multe puzzle-uri, capcane, monstri si secrete. Stilul de joc va fi similar cu Legend of Grimrock sau Might&Magic.  InXile spera sa adune 1.25 milioane $ pentru a face totul posibil si spun ca vor pune inca cel putin 1.25 milioane de dolari din proprii bani pentru a dubla bugetul.

Daca donati cel putin 20 de dolari in ziua pornirii veti primi de asemenea o copie gratuita a Wasteland 2, The Witcher sau The Witcher 2, iar acesta este un gest dragut.

Articole asemanatoare

Back to top button