GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Thanos apare în Fortnite într-un eveniment cu durată limitată

Thanos, răufăcătorul purpuriu din Avengers: Infinity War, își va face apariția pentru scurtă durată în Fortnite în această săptămână, a dezvăluit Entertainment Weekly.

Maleficul titan va putea fi jucat începând cu ziua de astăzi, 8 mai, în modul liber „Infinity Gauntlet Limited Time Mashup”, care va funcționa la fel ca modul standard de luptă al lui Fortnite, cu o mică diferență: undeva, într-un loc aleatoriu pe hartă, va apărea Infinity Gauntlet. Cine o va găsi și o va echipa va putea lua înfățișarea lui Thanos și puterile sale – deși care exact vor fi acestea nu s-a spus foarte clar. Puțin probabil să fie realizabilă manipularea timpului, care e cam prea mult, chiar și pentru Fortnite.

Regizorii lui Infinity War, Joe și Anthony Russo, sunt mari fani Fortnite, conform Entertainment Weekly, iar Joe a contactat Epic pentru a vorbi despre această combinație.

În cursul ultimelor luni, în timp ce noi editam Infinity War, ne mai luam pauze pentru a merge să băgăm câteva jocuri. Și apoi am început să ne gândim, cât de cool ar fi să avem un fel de combinație Avengers-Fortnite?

Puteți vedea rezultatul intrând chiar acum în Fortnite și testând noul mod, acum cât este valabil.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button