GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Tetris Effect va fi lansat pe PC

Două dintre cele mai populare jocuri de pe console ale momentului se numesc Tetris. Iar unul dintre ele va sosi și pe PC.

Tetris Effect va ajunge pe monitoarele voastre în ziua de 23 aprilie, oferindu-vă posibilitatea să vedeți despre ce tot vorbea o parte de internet anul trecut. Cel mai simplu mod de a-l descrie este dacă Tetris ar fi fost făcut de oameni care aveau foarte multe idei artistice despre prezentarea jocului și muzica ambiantă. Nu că melodia clasică a lui Tetris ar fi fost rea, dar aici experiența este ceva mai… hipnotică? Este făcut să funcționeze și în VR, dacă asta vă ajută să vi-l imaginați mai bine. Puteți vedea mai jos un trailer al jocului.

Trebuie să menționez că jocul nu va fi inițial disponibil pe Steam, fiind lansat săptămâna viitoare doar prin Epic Games Store. Acum, tot ce trebuie să facem este stăm, să răbdăm, și să așteptăm ca Tetris 99 să apară și el pe PC, pentru că genul Battle Royale nu se poate odihni până ce nu a reușit să acapareze fiecare gen și fiecare platformă.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button