GamingRSS PaginaDeMedia

Amber îmbogățește catalogul Apple Arcade cu Tetris Beat, o abordare nonconformistă a jocului original

Atunci când vorbești despre studiourile indie autohtone te gândești invariabil la Amber. Dezvoltatorii au continuat să se facă remarcați în industrie, iar cel mai nou proiect reprezintă o colaborare interesantă care sosește exclusiv pe Apple Arcade.

Lansat de N3TWORK, Tetris Beat este un joc co-dezvoltat împreună cu Amber, în producție fiind implicată o echipă internațională de 25 de specialiști. Coloana sonoră cuprinde o serie diversă și eclectică de muzicieni, printre care Alison Wonderland, GARZA (de la Thievery Corporation), Hannah Diamond, Octo Octa, Dawud, CINTHIE și mulți alții. Jocul conține 18 melodii dance, rap și pop, urmând ca în fiecare lună să fie adăugate noi melodii dintr-o varietate mare de genuri.

Dezvoltarea integrală a unui titlu cu o asemenea greutate precum Tetris arată nivelul de profesionalism și de talent în care se află astăzi Amber, dar și cât de mult a crescut la nivel global: la crearea jocului a contribuit o echipă extrem de diversă, alcătuită din specialiști din studiourile noastre din București, Guadalajara, Montreal și nu numai. Jaime Gine, CEO Amber

În Tetris Beat, jucătorii pot alege unul dintre cele trei moduri de joc, fiecare dintre ele oferind o variantă unică a experienței de bază a jocului Tetris. În modul Drop, o fuziune între jocul clasic și un gameplay bazat pe ritm, jucătorii rotesc și așază Tetriminos pe beat, păstrând ritmul pentru a construi cel mai mare lanț de combo-uri și a obține un scor cât mai mare. Modul Tap este mai casual și axat pe ritm, dar păstrează elemente ale strategiei Tetris.
Tetris Beat Amber
Modul Marathon este Tetris-ul pe care toată lumea îl cunoaște și îl iubește și permite jucătorilor să-și personalizeze propria coloană sonoră. Pe Apple TV, jucătorii pot juca multiplayer pe același ecran în modul Marathon. Cu aceste trei moduri, Tetris Beat oferă divertisment pentru toți jucătorii, indiferent de experiența lor cu jocurile Tetris sau cele bazate pe ritm. De asemenea, jocul include și trei niveluri de dificultate pentru fiecare mod, împreună cu clasamente pentru fiecare melodie, care le permit jucătorilor să-și provoace prietenii din întreaga lume.
Tetris Beat poate fi jucat pe iPhone, iPad, Mac și Apple TV și oferă suport pentru controler fizic și Spatial Audio pentru AirPods Pro și AirPods Max. 
Tetris Beat Amber

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button