Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Testul lui Overwatch se extinde

/
/
/

Daca inca nu ati intrat inca in beta testul lui Overwatch, probabil ardeti de nerabdare sa il jucati, in special de cand Blizzard a dezvaluit ca va fi contra cost. Ati putea avea ocazia chiar in acest week-end, din moment ce faza Beta va fi extinsa pentru cateva zile.

Intre 20 si 23 noiembrie va fi efectuat un test pentru stresarea serverelor lui Overwatch, prin care Blizzard spera sa dea de urma inevitabilelor probleme care isi vor face aparitia atunci cand cateva mii de jucatori se ingramadesc sa joace simultan.

Accesul la test este pe baza de invitatie directa de la Blizzard, nu prin dobandirea vreunui cod, nu prin apasarea vreunui link primit de la entitati anonime pe e-mail.

Cei care sunt acceptati in aceasta faza a testului vor fi informati in ziua de joi. Tot de atunci vor putea descarca clientul jocului prin Battle.net, in asa fel incat sa nu piarda timp in week-end cu instalarea lui Overwatch.

Aceasta faza a testului va permite acces la cei 21 de eroi ai jocului, si numai la hartile: Hanamura, King’s Row si Watchpoint Gibraltar. Nu exista nici un fel de NDA asupra testului, asa ca puteti face poze, filmulete si puteti vorbi cat de mult doriti despre ce ati jucat.

[Blizzard]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar