GamingPC&ConsolesTech&IT

Testul beta pentru Battlefield 5 va începe în septembrie

Electronic Arts a confirmat că Battlefield 5 va avea un open beta, care se va desfășura cândva în prima parte a lunii septembrie. O anumită dată nu a fost încă dezvăluită, dar EA a discutat despre unele lucruri pe care le va schimba pe baza a ceea ce a învățat din alfa testul privat încheiat recent.

EA a recunoscut „unele probleme” legate de matchmaking în timpul perioadei de testare, deși probabil că era de așteptat într-un alfa – am fi fost mai surprinși dacă totul ar fi funcționat așa cum trebuia. Cu toate acestea, distribuitorul a promis îmbunătățirea matchmaking-ului și a stabilității pe viitor și, de asemenea, a mai discutat despre anumite elemente la care lucrează, cum ar fi cel de așteptare la coadă și de chat.

Lucruri mai interesante se regăsesc în partea de joc a raportului. Sistemul de înviere va fi accelerat și reglat pentru a „se simți mai puțin ciudat”, iar inventarul de muniție pentru unele arme va fi ajustat. V1 Rocket și Churchill Crocodile Tank vor fi modificate (aparent V1 era puțin cam prea puternic), despre care EA a spus că a condus la „feedback polarizant” de la jucătorii din alfa.

EA a declarat:

Merită menționat faptul că TTK (time to kill) nu este determinat doar de cât de puternice sunt armele. De exemplu, este, de asemenea, legat de cât de repede vă permite jocul să reacționați la faptul că sunteți împușcat. Ne uităm cât de repede puteți evalua o amenințare și să înțelegeți de unde vine focul. Dându-vă indicii bune despre focul inamic, vă va permite să luptați și să supraviețuiți mai mult timp. De asemenea, reglăm cu atenție cantitatea de mișcare a camerei care apare atunci când sunteți lovit. Dacă aceste ajustări nu sunt suficiente, vom examina amortizarea daunelor provocate de arme.

Evoluția jocului este interesantă, dar, bineînțeles, știrile interesante vin la final.

Vor exista mai multe teste pentru Battlefield 5 – interne și externe – înainte de lansarea din octombrie, iar noi vom folosi lecțiile noastre din primul Alpha pentru a testa și a finisa mai în amănunt experiența. Va exista o nouă versiune a lui Battlefield 5 la Gamescom, iar apoi va fi lansat beta-ul la începutul lunii septembrie pe care-l așteptăm cu nerăbdare. Vă mulțumim din nou pentru că ne ajutați să facem Battlefield 5 pe cât de bun ar putea fi.

Battlefield 5 va fi lansat pe data de 11 octombrie pentru abonații la Access Origin, 16 octombrie pentru proprietarii ediției Deluxe și 19 octombrie pentru toți ceilalți.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button