MORE

Testoasele Ninja Revin! Mutants in Manhattan anuntat

Testoasele Ninja se intorc, zvonurile anterioare despre un nou joc al seriei au fost confirmate, Platinum Games si Activision Publishing anuntand un parteneriat cu Nickelodian pentru realizarea unui nou joc Teenage Mutant Ninja Turtles. Acesta este Mutants in Manhattan si va fi lansat in vara acestui an.

Dupa cum puteti vedea din clipul de mai jos, stilizarea grafica noului joc cu Testoasele Ninja se asemana cu cea a ultimului titlu Transformers realizat de studioul Platinum Games, sau daca nu l-ati jucat, seamana si cu The Wolf Among Us.

Mutants in Manhattan va permite sa controlati fie un testos de unul singur, schimbnad intre ei in orice moment, fie in modul cooperativ cu 4 jucatori, pe parcursul mai multor nivele pline cu inamici si secrete. Leonardo, Raphael, Michelangelo si Donatello vor avea abilitati diferite si stiluri proprii de lupta, cu posibilitatea de-a imbunatati cu timpul talentele lor si de a-i echipa cu un arsenal mai bun.

TestoaseleNinja

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan va fi disponibil pentru PC, prin Steam, precum si pe consolele Playstation si Xbox, atat cele curente precum si cele anterioare.

Asa ca daca duceati dorul erei in care puteati pocni un Shredder in cap cu patru testosi, sau era cand April nu arata ca Megan Fox, mai aveti pana la vara de asteptat pentru acest nou joc de lupte marca Platinum Games, cu Testoasele Ninja.

Ultimul joc Teenage Mutant Ninja Turtles n-a avut parte de o receptie prea buna, avand probleme cu camera si ocazional cu controlul, dar tot este mai bun decat spune restul internetului.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button