MORE

Testoasele Ninja revin, de la Platinum Games

Platinum Games, studioul responsabil pentru excelente jocuri precum Bayonetta si Metal Gear Rising Revengeance, lucreaza la ceva nou, ceva interesant, ceva cu testoase si ninja, Testoasele Ninja!

O inregistrare a fost descoperita in baza de date a comisiei australiene de clasificare a jocurilor pentru Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan. Un joc produs de Platinum Games, sub tutela celor de la Activision Publishing.

Daca aceasta combinatie vi se pare cunoscuta, ar putea fi pentru ca cele doua entitati au mai colaborat anterior la jocuri precum The Legend of Korra si recentul Transformers. Amble erau titluri de buget redus, nu tocmai reprezentative pentru nivelul de calitatea sau ambitia studioului, dar cu un nivel de calitate progresiv mai bun si suficient de distractive incat sa isi merite pretul.

Nu ar fi tocmai prima data cand Activision incearca sa faca un joc Testoasele Ninja de buget redus, Out of the Shadows fiind tocmai asta. Jocul acela nu s-a bucurat de o receptie prea buna, fiind criticat pentru o camera slaba si un control nu tocmai grozav.

Totusi, Out of the Shadows nu era tocmai pe cat de rau ar spune restul internetului, luptele cel putin erau mai distractive ca in alte titluri de  „actiune” ca Remember Me.

Nu am alte informatii disponibile acum despre noul joc Testoasele Ninja. Daca va merge cumva dupa tendinta lui Transformers Devastation, atunci probabil va semana mult cu desenul cel vechi.

[Tech Raptor]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button