NEWS

Valve te lasa sa iti testezi sistem-ul pentru a vedea daca este compatibil cu SteamVR

Valve, cand vine vorba de SteamVR nu prea au fost foarte marinimosi cand vine vorba de specificatii sau perfomanta, totusi, recent chiar compania a facut publice o serie de teste de perfomanta pentru SteamVR. Ba mai mult, acestea permit utilizatorilor sa compare performanta pe o gama variata de sisteme.

Daca este interesat sa descarci testul de performanta SteamVR trebuie sa urmezi acest LINK  pentru a instala testul de performanta.  Iar pentru cei interesati, se pot gasi informatii aditionale pe steamdb

SteamVR este platforma de VR a Valve, si va oferi o experienta VR de 360 de grade, intr-o intreaga camera. Platforma a fost anuntata oficial anul trecut, iar Valve au intrat in parteneriat cu HTC pentru a lansa primul dispozitiv SteamVR, si anume HTC Vive – pentru cerintele recomandate de sistem ale HTC Vive, accesati aceasta pagina.

„Continuam sa vedem cresteri puternice in piata de PC Gaming, Steam crescand cu 50% in ultimul an,” a spus Gabe Newell, presedintele Valve. „Cu aceste anunturi speram sa adaugam la acest momentum.”

Doua noi tehnologii sunt prezente in comunicatul de presa pentru VR – un sistem de captare a miscarilor in interiorul unei camere, cu nume de cod Lighthouse, si un sistem de interactiune pentru VR. „Pentru a beneficia de o experienta VR de inalta calitate, ai nevoie de rezolutie inalta si captare rapida a miscarilor,” a spus Alan Yates pentru Valve.

SteamVR

„Lighthouse ne da abilitatea de a face asta pentru un numar arbitrar de tinte si la un cost de productie suficient de scazut incat poate fi implementat in televizoare, monitoare, casti, dispozitive de intrare (precum mouse/controller) sau dispozitive mobile. „Valve intentioneaza sa faca Lighthouse liber accesibil tuturor producatorilor de hardware interesati de aceasta tehnologie.

 

 

Tags

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close