Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Valve te lasa sa iti testezi sistem-ul pentru a vedea daca este compatibil cu SteamVR

/
/
/
img

Valve, cand vine vorba de SteamVR nu prea au fost foarte marinimosi cand vine vorba de specificatii sau perfomanta, totusi, recent chiar compania a facut publice o serie de teste de perfomanta pentru SteamVR. Ba mai mult, acestea permit utilizatorilor sa compare performanta pe o gama variata de sisteme.

Daca este interesat sa descarci testul de performanta SteamVR trebuie sa urmezi acest LINK  pentru a instala testul de performanta.  Iar pentru cei interesati, se pot gasi informatii aditionale pe steamdb

SteamVR este platforma de VR a Valve, si va oferi o experienta VR de 360 de grade, intr-o intreaga camera. Platforma a fost anuntata oficial anul trecut, iar Valve au intrat in parteneriat cu HTC pentru a lansa primul dispozitiv SteamVR, si anume HTC Vive – pentru cerintele recomandate de sistem ale HTC Vive, accesati aceasta pagina.

„Continuam sa vedem cresteri puternice in piata de PC Gaming, Steam crescand cu 50% in ultimul an,” a spus Gabe Newell, presedintele Valve. „Cu aceste anunturi speram sa adaugam la acest momentum.”

Doua noi tehnologii sunt prezente in comunicatul de presa pentru VR – un sistem de captare a miscarilor in interiorul unei camere, cu nume de cod Lighthouse, si un sistem de interactiune pentru VR. „Pentru a beneficia de o experienta VR de inalta calitate, ai nevoie de rezolutie inalta si captare rapida a miscarilor,” a spus Alan Yates pentru Valve.

SteamVR

„Lighthouse ne da abilitatea de a face asta pentru un numar arbitrar de tinte si la un cost de productie suficient de scazut incat poate fi implementat in televizoare, monitoare, casti, dispozitive de intrare (precum mouse/controller) sau dispozitive mobile. „Valve intentioneaza sa faca Lighthouse liber accesibil tuturor producatorilor de hardware interesati de aceasta tehnologie.

 

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar