Telefoane

Testele sugerează că Google Pixel 2 este telefonul cu cea mai bună cameră

DXOMark, un site care se ocupă cu testarea minuțioasă a camerelor și a lentilelor, a publicat un articol în care detaliază capabilitățile camerei cu care este echipat Google Pixel 2.

Din acest test reiese că Pixel 2 are în acest moment cea mai bună cameră care poate fi găsită, ca standard, pe un telefon mobil. A primit un scor mediu de 98, o medie dintre rezultatul pe care l-a obținut la componenta de fotografiere și cea înregistrare video. Nu este cel mai bun la ambele, Galaxy Note 8 având deocamdată scorul de 100 pe partea de fotografiere, dar mult mai puțin la partea video.

În cadrul testului, Pixel 2 a fost lăudat pentru stabilizarea imaginii, prezervarea detaliului, contrastul bun în condiții numeroase de iluminare, acuratețea funcției de auto-focalizare și o reducție bună a zgomotului asociat în mod normal cu imaginile digitale.

Părțile rele au venit dela apariția unor artefacte în condiții de lumină puternică, rază dinamică limitată pe partea video și pierderea detaliului la folosirea funcției de zoom. Așa că nu întrece fiecare altă camere de pe fiecare alt telefon la fiecare capitol, dar predominant oferă un nivel de calitate mai bun ca ce alte lucruri vedeți acum pe piață. Și dacă luați în considerare că este un telefon cu o singură cameră, nu două, această reușită nu este de trecut cu vederea.

Va fi interesant să vedem cât din această performanță este un rezultat al hardware-ului, și cât de mult muncește software-ul, atunci când această variantă a aplicației va fi disponibilă pentru publicul larg.

[DXOMark]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

2 comentarii

  1. Avand in vedere ca scorul final implica selectia arbitrara a unor atribute fiind mai valoroase ca altele, ar fi sugereaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button