Telefoane

TEST: TP-LINK M5350 – Router la purtator!

TP-LINK M5350 este un mic dispozitiv pe care noi l-am comparat initial cu un sapun, ca dimensiune bineinteles, care duce internetul cu tine oriunde mergi si ti-l tine “pe pozitii” o buna perioada de timp.

Device-ul a fost lansat oficial anul trecut si este dedicat oamenilor care calatoresc foarte mult sau celor care atunci cand nu au internet se simt „sufocati”. Si pentru ca am fost putin ambigui in legatura cu acest gadget, va dezvaluim ca este un router portabil, micut, compact si usor de manevrat, care ofera internet wireless pe 3 benzi, si anume b, g si n.

Acesta are o baterie detasabila de 2000 mAh cu o durata de functionare de pana la 10 ore, zice producatorul, dar pe care noi nu am reusit s-o atingem, desi ne-am apropiat foarte tare de ea, adica am stors vreo 8 ore si jumatate de partajare a internetului cu 3 dispozitive si cu download aproape continuu.

Routerul dispune si de un mic display care afiseaza ce procent din baterie mai este disponibil, cat semnal ai sau la ce retea esti conectat, si nu in ultimul rand, beneficiaza de un port micro USB cu ajutorul caruia se poate incarca sau conecta la laptop sau PC pentru a avea legatura directa la internet fara riscul de a ramane fara baterie.

Noua ne-a placut mult acest mic router pe care cel mai probabil il vom folosi intens in viitorul apropiat. Ca un minus, am putea spune ca designul nu ne-a atras prea tare. OricumTP-LINK M5350 merita luat in calcul de cei carora le este indispensabil… internetul.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button