Telefoane

TEST: Samsung Galaxy Tab S T800-O super-tableta cu un super-display!

Samsung Galaxy Tab S T800 este o tableta care ne atrage atentia in primul rand datorita ecranului de 10.5 inch, care are o rezolutie de 2560 x 1600 pixeli. Culorile si detaliile oferite de acest ecran Super AMOLED sunt incredibile. Pe langa displayul minune, tableta are doua procesoare quad core, unul tactat la 1.9GHz si altul tactat la 1.3GHz. In functie de utilizare, tableta comuta intre cele doua procesoare pentru a fi mai performanta sau pentru a economisi baterie.

Capacitatea de stocare este de 16GB si poate fi extinsa folosind un card microSD, memoria RAM este de 3GB, suficienta pentru a rula orice aplicatie fara lag sau alte manifestari care apar din lipsa memoriei RAM. Tableta are o grosime de 6.6mm si cantareste doar 465 de grame, mult mai subtire si mai usoara decat iPad 4. Aceasta se gaseste si in variata cu modul LTE, si cantareste cu doar 2 grame mai mult.

Ecranul isi adapteaza automat luminozitatea, gama de culori si contrastul in functie de continutul urmarit. In partile laterale se ragasesc si cele doua difuzoare stereo, care au un volum acceptabil, desi se putea si mai bine. Camera frontala are o rezolutie de 2.1MPx iar camera din spate are 8MPx. Aceasta din urma este capabila de Autofocus, iar pe parte software suporta HDR si Panorma. Bateria are o capacitate de 7900mAh si ne poate oferi pana la 12 ore de redare video.

Pentru conectivitate avem WiFi 802.11a/b/g/n/ac, GPS, Bluetooth si optional 4G LTE.

Pentru testare am folosit 3D Mark Ice Storm Unlimited si Extreme, Antutu 5, Qadrant, SDTools si Anomaly 2 Benchmark.

In Antutu 5 tableta se descurca excelent, cu un scor de 38644 de puncte.

Samsung T800 Antutu

In 3D Mark Ice Storm Unlimited  a obtinut 13697 puncte.

Samsung T800 3D Mark Ice Storm Unlimited

In 3D Mark Ice Storm Extreme a obtinut 9447 puncte.

Samsung T800 3D Mark Ice Storm Extreme

In Qadrant tableta a obtinut 19349 puncte.

 Samsung T800 Qadrant

In Anomaly 2 Benchmark a obtinut 161926 puncte.

Samsung t800 Anomaly 2Concluzie

Per total este o tableta excelenta, si, desi are un ecran de 10.5 inch, este foarte comoda cand este tinuta in mana. Ecranul se vede impecabil, iar acesta este si punctul forte al tabletei. Bateria este suficient de mare incat sa te tina o zi intreaga, cu luminozitatea pusa pe Automat. Nici pretul tabletei nu este mare raportat la ceea ce ofera acest dispozitiv, fiind in jur de 2000RON.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button