PC

Test: Lenovo IdeaPad Flex-Un elegant contorsionist

In general produsele cu design reusit si performante bune nu sunt tocmai accesibile. Exista totusi si exceptii de la regula, carora merita sa le acordam atentie atunci cand dam peste ele.

Pentru ca nu este intotdeauna obligatoriu ca un produs stylish sa fie si scump, Lenovo propune un „best-in-class” cu performante absolut satisfacatoare, un pret rezonabil, si, ce se poate observa de la prima interactiune, un look foarte atractiv, fara insa a fi ostentativ. IdeaPad Flex este o solutie portabila, usoara, cu parametri tehnici care fac fata cu brio la cam toate tipurile de exploatare, fie productivitate, fie multimedia, sau chiar activitati elementare de design si editare.

Discutam de un dispozitiv echipat cu procesor Intel i5 de 1.6 GHz, 4 GB RAM, jumatate de TB spatiu de stocare, Intel HD Graphics si un touchscreen capacitiv dintre cele mai responsive din categoria hibridelor. Cu posibilitatea de a deschide display-ul pana la 300 de grade, Flex 15 propune si varianta de folosire a laptopului pus invers, ca o masa multitouch, sau ca o tableta de diagonala mare, andocata intr-un stativ. Cu o zona discreta de portocaliu aprins ce desparte un capac de aluminiu negru si unul cu acoperire siliconica neagra de asemenea, Flex isi face excelent datoria de a acoperi din piata de unitati de calcul zona de Entry Level Luxury gadgets.  Este un dispozitiv ce merita testat live, vazut, tinut in mana, si de acolo are suficienta personalitate incat sa isi continue singur povestea.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button