PC&Consoles

Test Drive revine la viață

În epoci de mult apuse, când făcea plopșorul pere și floppy disk-ul CRRRRRRR, exista ceva numit Test Drive. O serie de jocuri orientate pe simulare făcută inițial de Distinctive Software, iar decenii mai târziu băgată în pământ de Atari.

Distinctive a mers mai departe să creeze seria Need for Speed, care inițial semăna foarte mult cu Test Drive, în timp ce diversele alte studiouri care au lucrat la serie, precum Eden Games, au creat Test Drive Unlimited. Dar de ani de zile franciza este în esență moartă. Sau era moartă, pentru că va fi înviată de Bigben Interactive.

Această companie de jocuri ceva mai obscură anunță că a cumpărat drepturile pentru Test Drive de la Atari și are planuri clare pentru a continua franciza. Bigben Interactive s-a mai ocupat de alte jocuri de curse, precum WRC și MotoGP, așa că există ceva experiență aici. Nu s-a spus exact când vom vedea un nou Test Drive sau cine exact se va ocupa de producția efectivă a noului joc. Eden Games nu prea mai este o soluție, deoarece Atari a lăsat din studiou doar o epavă care acum se ocupă cu producția jocurilor pentru mobile.

Jocurile din seria Test Drive Unlimited vor continua să fie vândute de către Bigben, dar nu este deocamdată clar ce se va întâmpla cu cele antice. Nu de alta, dar nu le-ar sta rău pe GOG.

[Gamewatcher]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button