TECH

TEST COMPARATIV: Cel mai bun Launcher pentru Android!

Un launcher este modalitatea prin care un utilizator de Android isi poate personaliza interfata telefonului sau a tabletei. Folosind un launcher custom va puteti schimba tranzitiile, icoanele, fonturile, chiar si fluiditatea dispozitivului.

Sunt o gramada de launchere in Play Store, dar fiecare are avantaje si dezavantje, iar noi am decis sa facem un top cu cele mai bune lauchere pentru Android, si sa vorbim si putin despre fiecare in parte, sa vedem partile bune si, evident, si pe cele rele.

1. Themer – Download

themer

Themer este probabil cel mai bun launcher disponibil in momentul de fata. Acesta schimba cu totul perceptia asupra interfetei Android. Are in momentul de fata peste 400 de teme gratuite, iar lista este actualizata saptamanal. Oricine isi poate construi propria tema daca are un minim de cunostinte in Photoshop, si o poate face disponibila oricarui utilizator Themer. Acest launcher nu este ca restul, acesta schimba total interfata telefonului, si la cate poate sa faca, la prima vedere veti crede ca cere ROOT, dar nu este nevoie. Puteti incerca si voi acest launcher, si veti intelege de ce este pe primul loc in topul nostu.

2. Nova – Download

Android-4.4-KitKat-launcher

Desi este pe locul doi, foarte aproape de a fi „the best”, Nova este un launcher care face minuni cu orice tableta sau telefon a carui interfata sacadeaza sau este modificata cu prost gust si nu va place. Acesta are interfata nativa a lui Android, dar cu multe optimizari. Odata cu lansarea ultimei versiuni aveti la dispozitie icoanele din Android 5. Pentru cine doreste acest launcher, ii recomand sa intre la setari in Look and Feel si sa seteze la Scroll Speed si Animation Speed optiunea Fast sau Faster than light, si veti ramane cu gura cascata dupa veti vedea cum o sa se miste interfata.

3. Go Launcher EX – Download

GO-Launcher-EX3

La fel ca si Nova, Go Launcher EX pastreaza interfata stock a lui Android, dar pe langa aceasta are o multime de efecte 3D, widget-uri si peste 10.000 de teme gratuite. Daca doriti varianta cu plata, aceasta va pune la dispozite cateva efecte noi si suport pentru gesturi, si de asemenea scapati si de reclamele din aplicatie. Acest launcher este cel mai descarcat din Play Store.

Mentiuni speciale

Da, trebuie sa facem si cateva mentiuni speciale, una dintre ele merge catre Launcher 8 free, acesta fiind cel mai reusit launcher care imita interfata lui Windows Phone.

windows 8 launcher

O alta mentiune merge catre Google Now Launcher, acesta fiind facut chiar de catre Google, si ofera experienta pura Android. In plus acesta suporta si comanda vocala „OK Google” fara sa atingeti vreun buton sau ecranul. Pentru instalare aveti nevoie de minim Android 4.1 (Jelly Bean)

google now launcher

Acesta este topul preferintelor noastre, ne revedem data viitoare cu un nou top si noi recomandari. Va asteptam in sectiunea de comentarii a site-ului sau pe Facebook, sa ne spuneti ce launcher folositi si cum va impacati cu el.

Articole asemanatoare

10 comentarii

  1. Mai bine ca nu se afla in top si „Apus” din punctul meu de vedere este cea mai slaba aplicatie care te obliga sa descarci alte 24124 de programe pentru nimic.

  2. Despre Next Launcher 3d nimic? Eu nu l-aș da pe nici unul din cele enumerate mai sus! E cu multe clase peste toate celelalte: e chiar 3D!

Back to top button