Telefoane

Test – Cel mai bun browser pentru Android!

A trecut ceva vreme de cand am testat browsere pentru Android, asadar este timpul pentru un nou round-up. De aceasta data vom testa folosind Google Octane 2.0, pentru scrorurile de referinta. Pentru testare am folosit LG G4 cu Android 6.0, actualizat la zi. Browserele testate sunt: Google Chrome, Opera, Firefox, UC Browser, Puffin Browser, Next Browser si Maxthon.

BrowserScor
Google Chrome 535135
CM Browser 5.20.663819
Dolphin 11.5.11 4028
Firefox 49.0.20
Maxthon 4.5.92628
Next Browser 2.173684
Opera 374786
Puffin Browser 4.8.03193
UC Browser 11.0.52982

Se pare ca tot browserul Google Chrome este in top, urmat de Opera si Dolphin. Din pacate Firefox a refuzat finalizarea testului. Voi ce browser folositi?

 

Related Articles

43 Comments

  1. Eu folosesc CM Browser. Foarte ușor de utilizat, nu consuma multe resurse și oferă acces rapid la tot ce ai nevoie pentru a face navigarea mai ușoară ! Recomand sa îl testați.

  2. Nici unul, cel mai bun este uc broswer rapid si curat fara sa incarce bateria sau telefonul. Topul vostru e null, toate de mai sus merg prost optimizate mai ales ca iti manca si din baterie mai mult decat trebe.

  3. Internet (browser-ul default de la Samsung). Chrome si recent am incercat Armorfly si pare a fi destul de bun.

  4. Nu știu celelalte dar eu folosesc Opera pe un Sony Xperia Z5 cu ultima versiune android, și ca un probabil neintenționat feature, pot asculta YouTube prin opera în timp ce fac și altceva pe telefon iar opera rămâne doar deschisa în task manager. Din nou, nu știu dacă și restu pot face asta mai ales ca din câte știu politica YouTube interzice background play, dar pe mine asta m-a cucerit definitiv.

    1. Samsung internet. Permite autentificarea cu amprenta si nu consuma foarte multe resurse. Are la baza chromium

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close