Tech&ITAutoRSS PaginaDeMediaTECH

Tesla va lansa si ATV-ul electric odata cu noul Cybertruck

Tesla a facut mare galagile odata cu prezentarea noului Cybertruck, dar putine detalii au iesit la suprafata despre ATV-ul electric Cyberquad. Astazi aflam insa, cel mai important detaliu referitor la micul vehicul: perioada in care vei putea cumpara unul. Elon Musk le-a raspuns urmaritorilor sai de pe Twitter ca Tesla planifica lansarea ATV-ului in acelasi timp cu Cybertruck, sau mai exact, spre finalul anului 2021. Cat de mult (sau putin) va costa, performantele oferite si alte detalii sunt inca necunoscute, dar nu vei fi privat de aventuri off-road electrice daca vei fi unul dintre primii cumparatori.

Musk a mai vorbit si despre ideea de a construi o motocicleta off-road electrica pentru cei care prefera sa atace terenul accidentat pe doua roti, insa nu stim cat de serios a fost in legatura cu aceasta varianta. Un lucru este sigur insa: ne putem lua gandul de la o motocicleta electrica. Musk considera ca acestea sunt „prea periculoase”, frica cu care s-a ales dupa ce era sa-si piarda viata intr-o coliziune cu un camion cand avea 17 ani. Asta este insa o veste buna pentru branduri precum Zero, care nu vor trebui sa imparta piata cu Tesla.

Ma incanta ideea vehiculelor electrice si chiar daca senzatia nu va fi aceeasi ca intr-un Mustang cu motor de 6L pe benzina, trebuie sa convingem memoria colectiva ca masinile care functioneaza prin arderea combustibililor, nu doar ca sunt de domeniul trecutului, insa ne afecteaza planeta si implicit pe noi. Cateodata simt ca as da orice pentru o gura de aer proaspat in Bucurestiul anului 2019 si nu pot decat sa sper la o evolutie cat mai rapida a vehiculelor electrice.

Engadget

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button