AutoRSS PaginaDeMedia

Tesla extinde programul Supercharger pentru compatibilitatea cu alte vehicule electrice

Tesla și-a format un fel de cult, iar stațiile sale de încărcare Supercharger par să dovedească acest lucru. Cu toate acestea, Elon Musk se simte cumva cu musca pe căciulă, așa că a decis să lanseze un program prin care și alte mărci de mașini electrice vor putea fi alimentate la stațiile proprietare Tesla.

Mica promisiune a fost făcută anul trecut, iar compania a ales pentru început zece locații din Olanda pentru instalarea stațiilor Supercharger cu suport extins. Doritorii vor trebui să locuiască în sau să fie în apropiere de Sassenheim, Apeldoorn Oost, Meerkerk, Hengelo, Tilburg, Duiven, Breukelen, Naarden, Eemnes și Zwolle. Totodată, este necesar să ai instalată aplicația Tesla 4.2.3 sau mai nouă.

Acest „pilot” este blocat la nivel de țară, în sensul că doar rezidenții își vor putea încărca mașinile non-Tesla la stațiile Supercharger. Altfel, dacă deții o Tesla și ești în tranzit, nu vei avea probleme de compatibilitate. Compania menționează că programul va fi extins în funcție de numărul de utilizatori în raport cu numărul de stații deja instalate și cu disponibilitatea locurilor unde pot fi instalate stațiile.

Motivul din spatele acestei inițiative este destul de simplu: compania caută să obțină profit și din afara ecosistemului său. Chiar și așa, este un proces de lungă durată, iar modul în care vor evoluia lucrurile depinde foarte mult de consumatori și de cerințele de pe piață.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button