MORE

Tesla a dublat stocarea bateriilor Powerpack

Tesla este plina de surprize luna aceasta, anuntul noilor imbunatatiri si upgrade-uri pentru modelele Tesla fiind urmat de o stire extrem de interesanta legata de Powerpack, sistemul de stocare a electricitatii patentat de catre Tesla.

Powerpack este unul dintre conceptele cu care Tesla a pornit la drum. Un sistem de stocare eficient al energiei, care, printre altele a primit si o serie de modificari, astazi urmand sa fie anuntat PowerWall, un var indepartat al lui Powerpack destinat colectarii energiei solare de pe acoperis. Powerpack

Powerpack pe de alta parte se pare ca a primit un upgrade substantial, Tesla dubland in esenta spatiul de stocare energetic fata de modelul modelului original. Powerpack 2 este in acest moment cea mai eficienta metoda de a stoca energia atat din punct de vedere financiar, dar si fizic. Mai mult, este de departe cea mai usor de instalat baterie de la Tesla pana in acest moment, multe dintre elementele externe fiind acum introduse in baterie.

Noua baterie adauga 300 MWh bateriei, iar Tesla a inceput deja livrarile catre clientela. Cateva complexe din California se bucura deja de aceste baterii, urmand cel mai probabil sa primeasca si upgrade-ul la beterii solare pentru acoperis in viitorul apropiat.

Powerpack

[Tesla]

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button