AutoRSS PaginaDeMedia

Tesla nu va mai lansa Cybertruck în 2022

Dacă erai nerăbdător să îți cumperi noua camionetă Tesla Cybertruck, s-ar putea ca vestea asta să-ți dea planurile peste cap. Producătorul a șters de pe pagina mașinii orice mențiune care făcea referire la o posibilă lansare în decursul anului 2022. Asta poate însemna două lucruri: ori se apropie lansarea, ori nu pupăm camioneta SCI-FI până nu e gata.

Schimbarea a fost zărită de către cei de la Mashable de curând, dar se pare că pagina este așa încă de pe la jumătatea lunii Decembrie 2021. Tesla a început prin eliminarea informațiilor referitoare la prețul lui Cybertruck. Cu fiecare mișcare de acest fel, mașina asta pare să se transforme într-un Benjamin Button; cu fiecare luna care trece, mai dispare câte o informație.

Cybertruck

Cybertruck ar putea fi doar o altă născocire a CEO-ului Tesla

În mod normal, producția camionetei trebuia să înceapă anul trecut. După aceea, Tesla a ieșit în față și a anunțat că va împinge data de începere a producției undeva în 2022. Acum nici măcar asta nu s-a mai întâmplat întrucât producătorul a renunțat la echipa sa de PR în decursul anului 2020, astfel fiind singura companie auto din lume care nu comunica în mod direct cu presa. Acest rol i-a revenit lui Elon Musk, care nu prea divulgă cine știe ce informații.

Și dacă tot a venit vorba despre Elon Musk, nu uitați că miliardarul a mai făcut promisiuni de care nu s-a ținut. Printre acestea se numără robotaxiurile care trebuiau să fie lansate acum vreo doi ani. Un alt exemplu este sistemul de autopilot Tesla care trebuia să fie perfect funcțional în 2018, după spusele CEO-ului.

Tot ce mai poți face în acest moment în legătură cu Cybertruck este să plasezi o pre-comandă pentru 100$, o taxă care îți asigura practic un loc la coadă. Când va fi lansată și cât va costa este o cu totul altă poveste, însă Musk a vorbit despre un preț de plecare de 39.900$ în cadrul prezentării oficiale. Totuși, ceva îmi spune că vom vedea noua mașină pe piață când și-o da colegu’ Carol pleata jos.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button