AutoRSS PaginaDeMedia

Elon Musk spune că noul update pentru Tesla Full Self-Driving este fenomenal

Deja nimeni nu mai este străin de excentritatea lui Elon Musk. Magnatul este cunoscut pentru planurile sale ambițioase și pentru activitatea sa constantă pe Twitter, fie că este vorba despre vești importante sau meme-uri. Recent, Musk a început să se laude cu Full Self-Driving 10, noua versiune a sistemului autopilot pentru mașinile Tesla.

Softul FSD este unul destul de interesant, dacă este să cântărim cele aflate până acum. Chiar și așa, mulți uită că autopilotul nu este capabil să conducă literalmente o Tesla. Este mai mult un sistem de asistență, care încă necesită vigilența și intervenția șoferului. Dacă nu mă credeți pe mine, poate ar trebui să ascultați poveștile celor care s-au trezit că mașina lor oprește brusc în fața unui camion încărcat cu semne de STOP sau în fața unei ferestre în care se reflectă respectivul semn de STOP.

Tesla și aspirațiile futurismului

Totuși, androidul din greșeli învată, pentru că deja nu mai este vorba doar despre noi, omuleții simpli. Pe Twitter,  Elon Musk se laudă că Full Self-Driving 10 este fenomenal. Asta nu ar însemna mot-a-mot că este cel mai tare de până acum, dar aduce mai multe îmbunătățiri pe care șoferii interesați le-au observat.

Cu noul update, mașinile Tesla asistate de autopilot se vor deplasa mai eficient și vor detecta mai ușor condițiile de trafic, ajustându-se corespunzător. Unul din aceste experimente surprinde o Tesla care a putut naviga pe o stradă dificilă din San Francisco fără niciun fel de intervenție.

Interfața a fost și ea actualizată, primind un facelift practic pentru ca șoferii să se poată orienta mai ușor după indicațiile afișate de asistentul Full Self-Driving. Este important de menționat și faptul că FSD 10 probabil nu va fi disponibil pentru început publicului larg. Pe măsură ce autopilotul devine accesibil unui public mai larg, actualizările importante care vin cu funcții noi, experimentale, încă revine unui public restrâns.

Cât despre prețul și instalarea serviciului, țin minte că am mai discutat. Prețul nu este deloc digerabil, dar se vede cu ochiul liber că entuziaștilor nu le prea pasă.

Ai o Tesla și vrei Full Self-Driving? Pregătește „doar” 200 de dolari pe lună!

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button