AutoRSS PaginaDeMedia

Tesla nu a renunțat la Cyberquad, iar acum a fost înscris ca marcă înregistrată

Deși numele companiei este peste tot, despre Cyberquad de la Tesla nu am mai auzit de foarte mult timp. În afară de evenimentul de prezentare în care a fost descris drept un accesoriu pentru Cybertruck, informațiile referitoare la ATV-ul electric nu prea au fost atât de dese.

Se pare însă că planurile Tesla de a aduce ATV-ul pe piață rămân în picioare. Compania a completat o cerere pentru a înscrie CYBERQUAD drept marcă înregistrată, astfel readucându-l în atenția publicului. Un lucru ciudat pe care-l putem observa este faptul că marca înregistrată este înscrisă pentru categoria de haine (tricouri, bluze, jachete, șepci, îmbrăcăminte pentru copii, încălțăminte și pantaloni), nu drept marca înregistrată pentru un vehicul. Această chestiune este rezolvată încă din 2019.

Tesla Cyberquad

Merch Cyberquad, dar fără ATV?

Marketing-ul de baltă pe care îl înțeleg îmi spune că nu scoți merchandise pentru un brand al cărui produs nu există. Așa că singura explicație logică este că Tesla vrea să lanseze în continuare Cyberquad, doar că nu în acest moment. Dar asta nu oprește compania din a-și crea și echipamente personalizate pentru clienții care vor pre-comanda produsul, ori pentru niște campanii de promovare.

Oricum ar fi, mai avem de așteptat până să vedem ATV-ul pe piață. Primul concept a fost construit pe baza unui Yamaha Raptor care a primit transmisia electrică de la Zero Motorcycle și era într-o stare incipientă. Iar pe măsură ce Cybertruck este amânat spre finalul lui 2022, va mai trece ceva timp până când vom putea să ne gândim la varianta finală a lui Cyberquad.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button