AutoRSS PaginaDeMedia

În curând, vei putea cumpăra o Tesla nouă folosind Bitcoin

Elon Musk a anunțat recent prin intermediul Twitter că cetățenii Statelor Unite ale Americii vor putea cumpăra o Tesla prin intermediul Bitcoin. Această decizie vine la scurt timp după ce magnatul a cumpărat monede virtuale în valoare de peste 1.5 miliarde de dolari. În viitorul apropiat, Tesla vrea să ofere posibilitatea de plată cu Bitcoin pentru mai multe regiuni, nu doar SUA.

Odată cu investiția din partea Tesla în Bitcoin, valoarea monedei virtuale a crescut extrem de mult și a câștigat un boost de popularitate. Iar acum că a fost aleasă ca și metodă de plată, Elon Musk a anunțat că are computere dedicate care se ocupă de tranzacții, iar fiecare Bitcoin pe care-l încasează va fi păstrat în forma lui de moneda virtuală și nu va fi convertit într-o moneda controlată de guvern.

Este mai ușor ca niciodată să cumperi o Tesla cu Bitcoin

Bitcoin plăci videoPentru a achiziționa un autovehicul Tesla prin intermediul Bitcoin, nu trebuie decât să plătești un avans de 100$ cu moneda virtuală. De aici, vei fi ghidat mai departe pentru plata integrală și detaliile mașinii alese. În acest fel, Elon Musk susține și mai mult moneda virtuală care a cucerit internetul. Cât despre preț? Ei bine, acesta fluctuează la fel de mult ca și Bitcoin, deci nu va fi niciodată fix.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button