Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Terraria: Otherworld sau… ce-ar fi daca lumea in care traiesti ar fi complet corupta?

/
/
/
/
image
img

Re-Logic si Engine Software au anuntat un nou titlu Terraria, dar cu o altfel de abordare. Jocul se va numi Terraria: Otherworld si, potrivit creatorilor lui, nu este o continuare a „clasicului” Terraria, ci mai degraba o ramificatie a acestuia.

Povestea din acest joc se desfasoara intr-o dimensiune alternativa din universul Terraria, unde vei avea de dus o lupta pe viata si pe moarte pentru a salva lumea si a o transforma in paradisul natural de odinioara. In scurtul filmulet prezentat la anuntul oficial al acestui joc, se pot distinge culori posomorate si nuante sterse provenind de la „tentaculele” coruptiei care a pus stapanire pe lumea in care te afli. Otherworld se afla sub ocupatia unei forte malefice care a pervertit intreaga natura si impotriva careia va trebui sa lupti, alaturi de un grup de supravietuitori cu origini… indoielnice. Jocul se afla in pre-alpha si nu a fost anuntata inca o data de lansare.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar