GamingPC&ConsolesTech&IT

Terra Invicta primește un trailer

Creatorii lui The Long War pregătesc propriul joc

Cu ere nenumărate în urmă (vreun deceniu), dacă îți doreai un joc în stil UFO/X-Com, atunci trebuia să scormonești printr-o sumedenie de titluri cu buget foarte, foarte mic. Ce e drept, unele erau bune, altele aveau idei interesante, dar parcă nu reușeau să satisfacă acea nevoie de tactică anti-extraterestră. Nici când seria X-Com a renăscut, sub forma lui XCOM, parcă nu era încă ceea ce trebuie. Dar, atunci, câțiva omuleți cu entuziasm au creat un mod numit The Long War, ce făcea jocul mult, mult mai interesant. Iar acum, au dezvăluit primul trailer al propriului lor joc, Terra Invicta.

Și nu, nu este propria lor variantă de X-Com. În schimb, este un joc de tipul Grand Strategy, la care veți controla soarta rasei umane, în expansiunea sa prin sistemul solar pentru a se putea apăra de amenințări de dincolo de cer. Dar până ce veți putea cuceri alte planete, trebuie să vă asigurați că diversele facțiuni ale Terrei nu vă vor da bătăi de cap, uneltind împotriva voastră pe plan politic, economic și foarte probabil militar.

Veți avea parte de strategie la scară largă, bătălii interstelare, precum și de o campanie de finanțare pe Kickstarter ce ar trebui să fie anunțată în curând. Terra Invicta încă nu are o dată de lansare, dar va avea una după ce este finanțat.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button