PC

Termostatul destept de la Nest ajunge in Europa!

Nest, compania care reinveanteaza obiectele plictisitoare din casa ta si le face mai interesante, anunta in sfarsit disponibilitatea termostatului inteligent in Europa, mai exact in UK. Tony Fadell, fondatorul companiei Nest, cunoscut si ca „tatal iPod-ului” spune ca uraste cuvantul destept, fapt pentru care Nest isi prezinta produsele ca pe niste dispozitive „de invatare”.Nest Thermostat Away

In realitate acest termostat este unul foarte „destept”. Poti sa iti controlezi temperatura din casa indiferent de locul in care te afli, din laptop sau din telefonul tau mobil sau poti sa creezi un program in interfata aplicatiei, pe care ulterior termostatul sa il respecte, mentinandu-ti temperatura dorita in functie de zi sau ora si nu in ultimul rand, poti economisi bani, cu ajutorul modului economic ce se activeaza atunci cand pleci de acasa. Un lucru interesant este faptul ca acest device iti invata programul si face o medie cu ajutorul unui algoritm avansat intre modificarie de temperatura pe care le faci si vremea de afara, lumina sau miscarea ce are loc in interiorul casei, si iti mentine o temperatura comfortabila insotita de o economie de „combustibil” de pana la 20%. Ca sa afiu sincer dispozitivul mi-a placut foarte mult, si este in capul wishlist-ului meu inca din 2012, cand a fost lansat in SUA. Ma bucur acum sa aflu ca cei de la Nest incearca cu inversunare sa dezvolte acest dispozitiv facandu-l compatibil cu cat mai multe sisteme climatice, si sa vad ca usor, usor se apropie si de Romania.

Oricum, pentru aceia dintre voi care sunt la fel de entuziasmati si interesati de acest produs, puteti verifica compatibilitatea cu sistemul vostru de climatizare pe www.nest.com/uk, si daca aveti un sistem compatibil va puteti comanda acest dispozitiv de aici.

stand nest termostat

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button