GamingȘtiri IT

Tencent vrea să se ia la trântă cu Steam

Din moment ce Valve vrea să extindă în mod oficial Steam în China, era de așteptat să se întâmple și opusul. Așa că Tencent anunță că va extinde serviciul său de jocuri WeGame la nivel internațional.

În acest moment se lucrează la o variantă pentru Hong Kong a lui WeGame, ce va fi disponibilă și pentru cei curioși din afara Asiei. Intenția ar fi ca în acest fel să se promoveze diverse jocuri produse în China care nu ar avea altfel parte de prea multă reclamă. La urma urmei, există o barieră lingvistică destul de mare, care poate cu această ocazie va fi demolată.

Dar va putea WeGame să concureze cu Steam, atunci când alte servicii independente au eșuat? Ar avea șanse din câteva motive foarte bune. Tencent deține Riot și aproape jumătate din Epic Games. Așa că dacă va oferi pe serviciul său un mod prin care Fortnite și League of Legends pot fi descărcate și jucate fără un launcher separat, ar putea avea un succes considerabil cel puțin pe segmentul free to play. În China WeGame are succes și cu jocuri normale, aparent Don’t Starve Together vânzându-se în 2 milioane de exemplare prin acest serviciu.

Nu există încă o dată de lansare pentru WeGame.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button