PC&Consoles

Telltale Batman provoaca o serie de probleme pe varianta de PC

Seria Telltale Batman tocmai a fost lansata pe Steam si se pare ca nu are parte de un start tare prietenos pentru comunitatea de PC gameri. 

Multe dintre review-urile de pe steam sunt negative, cu toate ca multe dintre ele nu spun de ce sunt suparati utilizatorii ci doar se plang de unele buguri, continutul in sine al jocului avand zero impact in acordarea acestor review-uri negative. 

Jucatorii se pare ca au ceva probleme accesand continutul jocului, acestia fie experimentand crash-uri, dialog care nu se sincronizeaza, rezolutii si framerate-uri inconsistente si o groaza de alte probleme legate de portul de PC, mai pe scurt lansarea pe aceasta platforma a fost un dezastru.

Sigur, intre timp s-au mai adresat o groaza de probleme, Telltale eliberand un patch care adreseaza multe dintre probleme, post-ul in sine anuntand niste rezolvari pentru urmatoarele probleme.

  • Predefinește automat execuția jocului pe placa grafică dedicată.
  • Adaugă setări grafice ce permit selecția de Texturi de Înaltă Performanță sau Texturi de Înaltă Calitate (selectați Higher Performance dacă performanța este o problemă)

Deja au inceput sa apara teorii conform carora seria de jocuri Batman este blestemata pe PC, avand in vedere ca ultimul titlu nu a fost foarte bine primit, iar varianta de PC a lui Batman Arkham Knight nu prea a avut parte de multe urale. Cine stie, poate este vorba chiar de un blestem. Sau pur si simplu neatentie si nepasare.

[Steam]

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button