Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Telltale si Lionsgate pregatesc o struto-camila: un hibrid de gaming + show tv

/
/
/
/
image
img

Un studio celebru de jocuri si o cunoscuta companie de divertisment lucreaza la un proiect de gaming si televiziune, promovat deja ca un „superspectacol”. Mai pe scurt, Telltale si Lionsgate pregatesc o struto-camila, un fel de hibrid intre joc si serial.

Telltale Games, cunoscut pentru titluri precum Game of Thrones si Walking Dead, si Lionsgate Entertainment Corporation, compania care se afla in spatele unor show-uri de succes ca Hunger Games si Twilight, vor incerca sa transforme IP-uri de televiziune in jocuri video si IP-uri de jocuri video in spectacole tv. Telltale si Lionsgate au anuntat in urma cu doua zile ca directorul executiv al companiei de divertisment, Jon Feltheimer, s-a alaturat board-ului director al studioului de jocuri. „Scopul nostru este sa cream produse care au sanse reale de a castiga atat un Golden Globe, cat si un Game of the Year”, a declarat directorul general al studioului, Kevin Bruner, citat de Entertainment Weekly.

Cel mai probabil Telltale si Lionsgate s-au inspirat din „succesul masiv” pe care Defiance il are, atat serialul televizat, care se clatina in audiente de parca este in coma alcoolica si jocul care este populat de doua capite de fan si zece ametiti (in general aceiasi zece). Stick to what you’re good at, boys!

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar