PC&Consoles

Telltale Games concediază aproape un sfert din angajați

Studioul Telltale Games, cel mai bine cunoscut pentru jocurile narative episodice precum The Walking Dead și Tales from the Borderlands, a anunțat de curând că aproximativ 25% din forța de muncă a fost disponibilizată.

Potrivit unei știri de pe Gamesindustry, 90 de persoane au fost afectate de un val de concedieri. Până astăzi, studioul a avut aproape 400 angajați. Telltale spune că disponibilizările nu vor afecta niciunul dintre jocurile sale în desfășurare. Cu toate acestea, ei intenționează să realizeze „jocuri mai puține și mai bune cu o echipă mai mică.

Pete Hawley, directorul general Telltale, a declarat:

Aș dori să îmi exprim respectul pentru toate contribuțiile pe care acești artiști incredibil de talentați, povestitori și mulți alții le-au făcut acestei companii, și că această decizie nu reflectă în nici un fel calitatea sau dedicarea muncii lor. Am pus la dispoziție serviciile complete de asistență în carieră pentru a ajuta colegii și prietenii noștri afectați – și familiile acestora – să treacă cât mai rapid posibil peste această tranziție dificilă.

Reducerea numărului de angajați Telltale vine după alte două schimbări dramatice în scena jocurilor de buget mic. Săptămâna trecută, studioul Motiga (responsabil pentru Gigantic) și studioul Runic Games (cunoscut cel mai mult pentru seria Torchlight) au fost ambele închise de distribuitorul lor comun, Perfect World.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button