PC&Consoles

Telltale anunță că The Walking Dead Sezonul 4 are un scenarist nou

Când a fost lansat primul sezon din The Walking Dead, a lăsat o impresie foarte pozitivă asupra publicului. O poveste despre tragedie la care alegerile jucătorului se cumulau pentru a oferi o legătură emoțională și mai profundă cu personajele. Nu se poate spune că seria a evoluat prea mult de atunci, dar mereu există speranța că data viitoare se va face ceva mai mult.

Telltale va avea iarăși ocazia să arate de ce este în stare prin The Walking Dead Sezonul 4. Noile episoade vor continua povestea lui Clementine și vor fi scrise cu ajutorul lui Gary Whitta, care a mai colaborat în trecut la dezvoltarea unui episod din primul sezon. A mai fost responsabil și pentru scenariul lui Duke Nukem Forever, cel puțin o variantă a sa, deși nu prea avea cum să salveze povestea acel dezastru. Tot el a mai scris varianta inițială a scenariului pentru Star Wars Rogue One, doar că a plecat de la proiect după ce studioul și-a băgat coada, probabil înlocuindu-i pe Kyle Katarn și Jan Ors cu niște clone neinteresante, de doi lei.

Detalii prea multe nu au fost anunțate despre jocul cel nou, dar probabil vă puteți aștepta la noi povești deprimante despre viața grea din lumea post-zombie, în care amenințarea adevărată vine din partea oamenilor, unde cea mai mică neînțelegere poate escala, ducând la tragedie și foarte multă dramă.

Sezonul al patrulea din seria The Walking Dead va fi lansat anul viitor și va fi ultimul din serie. Cel puțin ultimul despre Clementine, fiind loc pentru îndesarea a încă unui mini-sezon pe undeva pe acolo. Poate așa vor reveni la The Wolf Among Us.

[Blue’s News]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button