Gaming

Televizorul Xiaomi Mi TV 2S aduce 4K la „grosimi” extrem de reduse!

Xiaomi sunt o firmă deja destul de cunoscută în domeniul televizoarelor (bine, mai cunoscuta pentru telefoanele deosebite), chiar dacă produsele lor sunt de multe ori trecute cu vederea de catre români, și nu numai din cauza prețului, poate și din cauza disponibilității reduse, neatenției sau orientării spre mărcile mai populare la noi, precum Samsung, LG sau Sony. Ieri, firma tocmai a anunțat televizorul Xiaomi Mi TV 2S, care este super slim, are rezoluție 4K și culori pro-level!

Noul TV are o grosime de 9.9mm, și pe lângă rezoluția 4K menționată mai devreme vine și cu un… purificator de apă inteligent! Deși prețul este 485$ sau 645$, dacă doriți versiunea cu dispozitiv de sunet separat, trebuie să știți că Samsung s-a ocupat de panoul lui Mi TV 2S, iar Xiaomi și-au construit propriul modul LED blacklight. Ei susțin că televizorul Xiaomi Mi Tv 2S permite afișarea unei rezoluții complete, necompresate, YUV 4:4:4, cu o paletă de culori bogată la 4K și 60 de cadre pe secundă! Producătorii au avut grijă să realizeze și cablul de alimentare cât mai mic și compact, făcând ca noul lor televizor să pară a fi mai degraba un smartphone ecran urias si Android, având un procesor quad-core, 2GB memorie ram, și Android 5 Lollipop.

Noul Mi TV 2S este așteptat pe 28 iulie în China și probabil… nu îl vom vedea prea curând în afara Asiei. Cât despre purificatorul de apă, Xiaomi susține că acesta este foarte performant, având fibre de carbon si… nuca de cocos?! Nu mi-e prea clar cum vine asta, însă tehnica folosită de ei are o rată de purificare ridicata, iar prețul este de 210$, ceea ce poate părea mult pentru noi, însă producătorii susțin că este un preț accesibil pe piața lor.

Articole asemanatoare

Back to top button