MORE

Televizorul curbat Samsung 4K de 105 inch are si un pret… MARE!

CES-ul de anul acesta a fost clar dominat de televizoarele 4K si de noua tehnologie a ecranelor curbate, Samsung laudandu-se cu primul astfel de display curbat de 105 inch UHD din lume. Ei bine, televizorul curbat Samsung 4K de 105 inch are si un pret … mare!

Atat de mare incat iti poti face planurile pe mai multi ani cu banii pe care i-ai da pe acest televizor, fiind in aria de pret a unei case, masini super sport, o calatorie in spatiu sau a pretului pe care il plateste Justin Bieber avocatilor lui anual sa il scoata din belele. Televizorul costa doar… 120.000 de dolari.

Nu ca nu ar fi justificata suma, avand in vedere cat de noua este tehonologia si ce ofera televizorul. Rezolutia acestui ecran curbat de 105 inch este de  5,120 x 2,160 pixeli cu un aspect ratio de 21:9, adica Ultra Wide, fiind ideal sa iti faci un cinema in casa, nu sa il instalezi in living room. Sa nu uitam ca discutam despre un televizor inteligent, cu o groaza de aplicatii deja instalate, posibilitatea de a separa ecranul in patru display-uri diferite, putand astfel sa stai de vorba pe Skype si sa te uiti la meci fara probleme si lista continua.Tot in acesti bani vei primi si o vizita si invataturi de inalt nivel de la tehnicienii Samsung care te vor ghida si te vor invata tot ceea ce stie acest televizor sa faca.

Samsung UN105S9W, pentru ca aceasta este denuminarea lui, este piperat la pret, dar trebuie sa amintim publicului ca la inceputuri si ecranele LCD aveau un pret destul de mare. Totusi, intrebarea ramane… voi in ce ati investi 120.000 de dolari?! Din pura curiozitate!

Tags

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close