HiFi-TV

Cauti un televizor bun? Vezi ce are Panasonic pentru tine!

Si in cazul Panasonic viitorul televiziunii inseamna progrese în 4K UHD, HDR şi funcţii Smart TV îmbunătăţite, totul pentru o adevarata experienţă cinematică acasa. Nu e de mirare, avand in vedere ca varful de gama, seria DX900, furnizează o calitate uimitoare a imaginii 4K UHD exact în modul dorit de regizorii de la Hollywood.

Pana la varful de gama, daca vreti sa va bucuraţi de imagini 4K vii, cu Firefox OS şi design elegant la diagonale de 55-inch, 49-inch, 40-inch la un pret de 2199 RON, trebuie sa stiti ca modelul DX600E/DXU601 este un TV LED 4K UHD cu 800Hz (BMR) şi Quad Core PRO pentru o calitate extraordinară a imaginii şi interacţiune Smart perfectă si are un design elegant care se potriveşte cu orice interior. Cu acest model navigaţi pe Internet, accesaţi un număr mare de aplicaţii şi va bucuraţi de Video la cerere pe un ecran mare.

O alta serie care va ofera imagine 4K este si DX700E/DXU701, la diagonale de 40, 50 si 58 de inch. Aceste modele sunt capabile sa proceseze imagini HDR pentru imagini naturale, mult mai apropiate de ceea ce vedeţi în lumea reală si au un design imbunatatit datorită suportului ajustabil. La toate acestea se adauga si my Home Screen 2.0, o interfaţă nouă intuitivă ce oferă o accesare facilă a conţinutului preferat.

Pentru cei care au un buget mai mic si nu isi doresc inca un televizor 4K, Panasonic va pune la dispozitie modelele Smart Full HD din seria DS400E/DSU401, disponibile la diagonale de 40, 49 si 55 inch si 32DS500E. Vorbim despre televizoare smart într-un design clasic, LED Full HD cu 400Hz care va ofera propriul Home Screen pe care vi-l puteti personaliza pentru a accesa rapid aplicaţiile dumneavoastră favorite sau App Market, ajustarea adaptivă a luminii de fundal, aplicatii de Internet si functia Swipe & Share prin care, cu ajutorul telefonului si al aplicaţiei Panasonic TV Remote App 2 puteti reda în flux de date (streaming) fişiere media direct pe televizor. Pretul este de 1799RON.

Pentru iubitorii de 3D, Panasonic ofera si seria premium Smart Full HD DS630E, disponibila in doua diagonale, 40 si 50 de inch. Culori şi imagini luminoase pentru o experienţă mult mai captivantă pentru fiecare film sau program TV. Cu acest model aveti si Streaming TV la domiciliu, ceea ce inseamna ca puteti amplasa televizorul oriunde în locuinţa dumneavoastră şi ca va puteti bucura de programe transmise de la un server dedicat.

Flag ship-ul Panasonic este TX-65DX900E, primul televizor „Ultra HD Premium” din lume. Televizorul TX-65DX900 a fost calibrat în cooperare cu colorişti şi realizatori profesionişti de filme de la Hollywood. Acest model 4K PRO are în componență atât un procesor Studio Master HCX+ cât și un ecran cinematic profesional pentru a furniza o calitate unică a culorilor, a contrastului şi a luminozităţii. Modelul utilizează o tehnologie de ajustare locală a luminozităţii (local dimming). Noul panou cu structură Honeycomb deținut pe DX900 oferă un control independent al luminii în sute de zone ale imaginii şi reduce la minimum scurgerile de lumină între zone, oferind performanţe de contrast extreme, necesare pentru HDR . În plus, tehnologia Panasonic Wide Colour Phosphor combină iluminarea de fundal LED avansată cu un nou sistem de filtru de culoare şi livrează un spectru de culori mai larg, permiţând vizualizarea de tonuri de culoare bogate, nuanţate şi naturale, în special în timpul scenelor întunecate. DX900 oferă suport pentru multe servicii populare de video-la-cerere OTT globale sau locale și va oferi în curând titluri in format HDR de la Amazon si Netflix. UB900 va suporta și conținut video-la-cerere (VOD) 4K si puteţi reda şi propriile fotografii şi imagini video 4K. Pretul acestui model este 15.999.

Produsele prezentate sunt disponibile in www.mypanasonic.ro, Altex, Mediagalaxy sau eMag.

 

 

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. am cumparat un tv panasonic smart tv si bagand stik cu filme nu citea fisierele, de ce oare? si daca vreau sa vad filme online ma umple de reclame si nu ai cum sa le scoti ( ca la leptop,dexemplu ) stie cineva ce sa fac?????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button