MORE

Televizoare OLED curbate de la LG la preturi mici?

Acum ca televizoarele cu plasma isi dau ultima suflare, e momentul perfect pentru o alternativa la LCD, iar LG este pregatit cu o serie de televizoare OLED curbate la preturi accesibile.

Cu toate ca suna ciudat, LG 55EC9300 este a treia generatie de televizoare curbate 1080p OLED care costa 3,500$, pretul scazand cu 75% de la debutul primei generatii de acum un an, care costa…15.000$! Este inca scump pentru dimensiunea sa, dar nu va trebui sa alegi intre scolarizare si un televizor de data aceasta. Acesta vine cu platforma webOS Smart TV pe care am intalnit-o la CES-ul de anul acesta, si desigur, noua tehnologie de display care se presupune ca are culori mai bune si un negru mai intens.

Intrebarea este daca culorile imbunatatite ale OLED-ului sunt o optiune mai buna decat ecranele 4K high-res care inunda rafturile. Daca zvonurile sunt corecte, vom vedea curand o versiune 4K de 65-inch care renunta la compromisurile facute in trecut de companie, dar care costa de doua ori mai mult.  Cel mai probabil in curand aceste televizoare vor ajunge si pe piata din Romania, dar suntem siguri ca pana acestea nu ajung la un pret rezonabil, de, sa zicem, 2500-3000 de lei nu prea ne vom atinge de ele. Dar daca pretul, care a scazut cu 75% fata de anul trecut, pastreaza aceeasi rata descendenta, curand aceste preturi pot deveni plauzibile.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button