Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Televiziunea Nationala Rusa confunda jocurile cu realitatea!

/
/
/
/
image

Televiziunea Nationala Rusa confunda jocurile cu realitatea. Nu ca ar fi prima oara cand o televiziunea face o gafa majora si da cu batul in balta grav. Exemple sunt in toate tarile, jurnalistii „verificand sursele” abia dupa ce sunt trasi la raspundere.

Este o problema din ce in ce mai presanta, cand mastodonti ai trecutului stau cu fundul intr-un scaun comfortabil, fara sa se jeneze de tendintele momentului. Stiti voi: tehnologie, internet, jocuri, gadget-uri de noua generatie. Bine, pe de alta parte, cel putin in acest caz, nu stim daca este vorba de rea vointa sau pur si simplu un de efort supraomenesc de a demoniza America.

Intr-un documentar recent difuzat pe canalul national de televiziune, legat de armata americana in cel de-al doilea razboi mondial, Televiziunea Publica din Rusia a aratat un poster care „prezenta un soldat german ca un mancator de copii”. Ce este interesant la acest poster?! Faptul ca a fost realizat cu muuuult dupa al doilea razboi mondial, personajul din poster fiind…Soldier-ul din Team Fortress 2! Unul dintre cele mai jucate personaje pe de alta parte.

Probabil ca aceasta tentativa jalnica de discreditare, este rezultatul conflictului dintre Rusia si America, situatia din Ucraina fiind din ce in ce mai sensibila, dar, chiar si in aceste conditii comportamentul jurnalistilor este de blamat. Culmea, Valve, creatorii jocului, nu sunt partasi la realizarea acestui poster, fiind un fan-art de pe Deviantart, pe numele sau TankTaur. Sa amintim ca un pic de atentie nu ar fi stricat din partea jurnalistilor, avand in vedere ca daca se uitau cu atentie la acest fan-art, vedeau elemente care clar nu aveau ce sa caute intr-un poster din perioada razboiului. Plus ca, din ce stiu, nu prea am vazut specializarea de Demoman in al doilea razboi mondial.

Pentru cei interesati puteti vedea intreg documentarul aici, atat timp cat activati Close Captions pentru a vedea subtirarea.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

2 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar