Știri ITRSS PaginaDeMedia

Telekom sustine profesorii si elevii cu internet 4G gratuit si licente pentru platforma educationala Adservio

Telekom Romania, impreuna cu partenerul sau Adservio, sare in ajutorul elevilor si profesorilor a caror activitate a fost intrerupta. In urma acestui parteneriat, Telekom va ofera gratuit internet 4G si licente in platforma de management educational Adservio pana la finalul acestui an. In acest fel, toate unitatile de invatamant interesate pot beneficia gratuit de un pachet educational complet.

Platforma Adservio acopera functionalitatile indicate de Ministerul Educatiei si Cercetarii pentru perioada urmatoare. Organizeaza cursuri online, gestioneaza materialele suport pentru cursuri si temele. In plus, permite notarea in catalogul virtual si informeaza parintii prin rapoarte automate despre evolutia si activitatea elevilor.

Prin intermediul acestei platforme unice, cu peste 300.000 de utilizatori din peste 200 de scoli din intreaga tara, se asigura:

  • catalog in format electronic
  • transmiterea de teme si proiecte online
  • evaluarea elevilor si notarea lor
  • crearea si distribuirea de teste online
  • comunicarea directa intre elevi, parinti, profesori, directori si inspectorat
  • distribuirea lectiilor si resurselor didactice necesare
  • distribuirea rapoartelor catre Inspectorat si Ministerul Educatiei

Partea cea mai buna este ca platforma nu necesita neaparat un computer, astfel poate fi folosita fie in varianta desktop, fie in varianta mobila.

In plus, pentru sustinerea cursurilor in format video, profesorii si elevii au la dispozitie solutia Microsoft Office 365 A1 in mod gratuit. Acest pachet este special creat pentru mediul academic si ofera Exchange Online (email), Sharepoint Online si OneDrive for Business. Aceste solutii vin insotite de Teams, Office online si Office pentru dispozitivele mobile.

In cazul in care doriti sa beneficiati de acces la platforma, accesati link-ul acesta iar o echipa dedicata va va contacta in terment de 24 de ore. Acestia va vor ajuta sa activati contul si vor oferi un training online rapid.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button