Tech&ITRSS PaginaDeMedia

Telekom sustine munca de acasa cu pachetul „Continuitatea Afacerii”

Telekom Romania este alaturi de afaceristii romani in aceasta perioada dificila. Compania pune la dispozitia clientilor solutii complete, astfel incat acestia sa isi desfasoare activitatea oriunde s-ar afla. O mana de ajutor bine-venita intr-o perioada in care munca de acasa va deveni vitala pentru multi.

In afaceri este foarte importanta comunicarea si colaborarea cu partenerii si clientii. De asemenea, anteprenorii au nevoie de solutii de productivitate, securitate cibernetica si prezenta digitala. Astazi, mai mult ca oricand, angajatii companiilor au nevoie de facilitati care sa le permita munca de acasa, asigurand astfel continuitatea business-ului, zi de zi.

Ce este „Continuitatea Afacerii” de la Telekom?

Telekom, impreuna cu partenerii sai strategici, a demarat planul de actiune numit „Continuitatea Afacerii” si pune la dispozitie un pachet de solutii certificate, usor de utilizat si activat. Pachetul acesta ofera gratuit, timp de trei luni, conectivitate mobila nelimitata, voce si net 4G. De asemenea, securitatea dispozitivelor va fi asigurata cu licente Norton Security Online. Pentru utilizatorii care au nevoie de platforme de conferinte video, Microsoft Teams si Cisco Webex sunt numai bune.

Echipa de specialisti Telekom este pregatita cu expertiza si instrumentele necesare pentru a intelege toate nevoie si a asigura implementarea solutiilor din planul „Continuitatea Afacerii”. Orice business din Romania poate beneficia de acest pachet cu un simplu click pe acest link.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button