RSS PaginaDeMediaȘtiri ITTelefoane

Telekom lanseaza oferte noi pentru nevoile de entertainment ale romanilor

Smart Stick TV, abonament mobil cu 50% reducere si telefoane in rate

Telekom Romania continua sa raspunda la intrebarea „Ce-si doresc romanii?” cu servicii si oferte create special pentru nevoile de conectivitate si entertainment din aceasta perioada. ISRA Center a realizat un studiu national pentru Telekom Romania care este reprezentativ pentru populatia digitala. Rezultatele acestuia arata ca:

  • 86% dintre romani vor un serviciu de televiziune fara a instala cabluri suplimentare in casa si fara a da gauri in pereti.
  • 83% isi doresc un serviciu simplu de configurat, pe care si-l pot instala singuri, fara ajutorul unui tehnician.
  • 78% vor sa isi transforme televizorul cu ecran plat intr-un televizor Smart, care se poate conecta la internet.

Totodata, peste 70% dintre romani detin cel putin doua televizoare in casele lor, iar peste 60% dintre acestea sunt cu ecran plat si doar 20% sunt smart. In aceata perioada numarul orelor petrecute in fata TV-ului s-a dublat, ajungand la sapte ore pe zi. Ca rezultat al acestor doua variabile, Telekom lanseaza Smart TV Stick.

Smart Stick TV de la Telekom iti transforma TV-ul vechi intr-un Smart TV

Noua oferta Smart TV Stick include acces la 47 de canale TV online disponibile prin intermediul platformei Telekom TV si dispozitivul Google Chromecast. Acesta le permite utilizatorilor sa redea continutul aplicatiilor de pe telefon. In acest fel, romanii se pot bucura de un abonament de televiziune fara a mai avea nevoie de cabluri trase prin casa si gauri in pereti. In acest fel au si ocazia sa-si transforme televizorul intr-un smart TV.

Dispozitivul Chromecast preia continutul canalelor TV incluse in oferta Smart TV Stick si poate oferi acces si la alte aplicatii. Spre exemplu, utilizatorii pot folosi HBO GO, Spotify sau YouTube pe televizor fara probleme. Singurele cerinte sunt ca televizorul sa dispuna de un port HDMI, sa aveti o conexiune la internet si un cont Google necesar configurarii dispozitivului Chromecast.

Cum pot obtine noua oferta de la Telekom?

Nimic mai simplu. Noua oferta Smart TV Stick este disponbila incepand cu data de 6 Aprilie in doua variante de pret:

  • 2 euro/luna (aprox. 10 lei) – Acces la 47 de canale TV
  • 5 euro/luna (aprox. 24 lei) – Acces la 71 de canale TV

Dispozitivul Google Chromecast este oferit in chirie cu reducere 100% pe toata perioada abonamentului. In plus, clientii care se aboneaza in perioada 6 Aprilie 2020 – 17 Mai 2020 la serviciul de televiziune de la Telekom mai primesc un bonus. Acestia primesc reducere 50% la abonamentul pe 6 luni pentru HBO si HBO GO incluse 12 luni si de oferta Smart TV Stick.

Conectivitate pentru toata lumea

Pentru a sprijini in continuare nevoie de conectare din aceasta perioada, Telekom extinde ofertele comerciale lansate la inceputul anului 2020 pentru cei care vor sa se porteze. Clientii persoane fizice vor putea achizitiona abonamentul Mobil 6, disponibil la portare, cu 50% reducere in primele 12 luni si vor plati doar 3 euro/luna pentru beneficii nelimitate. Asta inseamna internet 4G nelimitat, minute si SMS-uri nationale nelimitate. Dupa cele 12 luni, costul abonamentului va fi de 6 euro/luna.

Totodata cei care se vor porta in reteaua Telekom Romania vor putea opta si pentru achizitionarea unui telefon in rate, fara dobanda sau avans. Clientii care vor alege un Huawei P40 Lite E impreuna cu abonamentul Mobil 6 vor plati doar 9 euro/luna in primele 12 luni de la portare. Cei care vor alege un telefon Samsung Galaxy A40 impreuna cu abonamentul Mobil 6, vor plati 10 euro/luna in primele 12 luni de la portare.

Ofertele sunt valabile pentru persoanele fizice in intervalul 6 Aprilie 2020 – 17 Mai 2020, in cazul contractelor incheiate pe o perioada de 24 de luni si se adreseaza clientilor rezidentiali care se porteaza in reteaua mobila a companiei si care au un serviciu fix de la Telekom.

Telekom Romania sprijina si antreprenorii cu cele mai bune solutii dedicate continuitatii afacerilor

Din dorinta de a sprijini anteprenorii cu cele mai bune solutii dedicate continuitatii afacerii, persoanele juridice care vor alege sa se porteze in reteaua mobila Telekom in perioada 6 Aprilie – 17 Mai 2020 si care opteaza pentru abonamentul Freedom 5, vor beneficia de internet 4G si voce nelimitat. Asta vine cu o reducere de 50% din costul abonamentului in primele 12 luni de la portare.

In plus si anteprenorii se pot bucura de preturi avantajoase la telefoanele Samsung Galaxy A40 sau Huawei P40 Lite E. Acestia pot achizitiona telefoanele in rate, impreuna cu abonamentul Freedom 5 pentru care vor plati in total, in primul an, doar 10 euro/luna, respectiv 9 euro/luna.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button