Tech&IT

Telekom Romania prezintă Kaspersky Safe Kids și Smart WiFi

Ce își doresc românii

Telekom Romania prezintă Kaspersky Safe Kids, o aplicație premium de control parental care posibilitatea de a restricționa accesul copiilor pe anumite site-uri (85%), de a geolocaliza copilul (85%) și de a vedea ce site-uri a vizitat acesta (79%).

Toți clienții Telekom de servicii mobile, existenți și noi, de cartele preplatite sau abonamente, vor putea beneficia de trei luni acces gratuit la licența Kaspersky Safe Kids Premium, urmând să plătească doar 1 euro / lună, TVA inclus (sau 1 eurocredit în cazul serviciilor preplătite), după cele trei luni gratuite. Oferta se poate activa în perioada 9 septembrie – 17 noiembrie 2019, printr-un SMS la numărul 1333, cu textul COPIL.

Kaspersky Safe Kids
Kaspersky Safe Kids

Functionalitățile serviciului premium Kaspersky Safe Kids:

 • Gestionarea site-urilor pe care copilul poate desfășura activități adecvate vârstei;
 • Geolocalizarea copilului;
 • Gestionarea timpului petrecut de copil pe Internet;
 • Disponibilitate pe dispozitive multiple: calculator, laptop, telefon, tabletă;
 • Simplitate în utilizarea aplicației;
 • Statistici pentru apelurile și SMS-urile trimise / primite de către copil;
 • Alerte și notificări în timp real în momentul în care sunt detectate activități online suspecte sau acţiuni restricționate.

Prezentarea aplicației aici.

Serviciul Kaspersky Safe Kids Premium este disponibil atât pe telefoanele cu sistem de operare Android, cât și iOS. Varianta premium a aplicației mobile include toate cele șapte funcționalități descrise mai sus, în timp ce varianta gratuită doar patru (disponibilitate pe dispozitive multiple, simplitate, gestionarea timpului, gestionarea site-urilor).

Smart WiFi de la Telekom – Internet peste tot!

Toamna aceasta Telekom a decis să îmbunătească și mai mult experiența utilizatorilor, oferindu-le Internet peste tot, cu noul serviciu Smart WiFi care acoperă nevoia de acces la Internet fix oriunde s-ar afla clientul. Este ușor de folosit și nu necesită instalare (fara găuri în pereți și cabluri suplimentare în casă), ci doar o sursă de electricitate, iar clientul are acces imediat la Internet Nelimitat 4G cu ajutorul router-ului WiFi.

Kaspersky Safe Kids
Kaspersky Safe Kids

Beneficiile serviciului:

 • Internet nelimitat 4G;
 • ușor de instalat: introducerea cartelei SIM, urmată de conectarea la sursa de electricitate – fără găuri în pereți și cabluri prin casă;
 • viteze de până la 150 mbps;
 • până la 32 de conexiuni WiFi, în funcție de modelul modemului achiziționat;
 • toate dispozitivele din casă pot fi conectate la WiFi, inclusiv televizorul inteligent, console de jocuri etc.
Kaspersky Safe Kids
Kaspersky Safe Kids

Noul serviciu de internet fix Smart WiFi – se instalează ușor, fără deranj în casă, nu necesită echipă de tehnicieni și oferă Internet nelimitat. Este disponibil tuturor clienților la doar 24 lei / lună, TVA inclus (5 euro / lună). Clienții pot opta fie pentru închirierea unui router wireless cu reducere 100%, pe întreaga perioadă minimă contractuala, sau pentru achiziționarea unui router wireless la prețul de listă de 699 lei, TVA inclus. Oferta este disponibilă în perioada 9 septembrie – 17 noiembrie 2019.

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button