MORE

Telefonul, propriul tau Steam Guard! Dar de ce sa fie simplu, cand poate fi complicat?!

Aplicatia de Steam Mobile, fie ca vorbim de cea de Android sau iOS (care este net superioara), este inca la stadiul de aplicatie problema. Daca mai adaugam si Steam Guard in ecuatie, care este si el necesar pentru a accesa aplicatia, intreg procesul este echivalent cu picatura chinezeasca pentru user.

Intai accesezi aplicatia, apoi iti introduci userul si parola, apoi astepti tab-ul de Steam Guard, daca se hotaraste sa apara, intri pe mail, iei codul, introduci codul, accesezi aplicatia. Suna bine nu? Atat de bine incat iti vine sa spargi telefonul de nervi. Steam Guard

Ei bine, daca aplicatia nu a scapat de aceasta hiba, pentru ca trebuie sa vizitezi mailul mai nou ori de cate ori faci o tranzactie sau tragi un vant pe Steam, varianta de desktop pare sa se fi desteptat putin, introducand optiunea de a-ti trimite pe telefon codul de autentificare pentru a te loga pe serviciul Valve. Atat timp cat ai internet, conexiune buna la 3G si instalata aplicatia Steam Guard Mobile Authenticator. Pentru ca nu ai nevoie de doar o singura aplicatie, ci de doua! Asa cum dicteaza logica Valve care nu stie sa numere pana la 3.

Dar, daca doresti totusi sa instalezi aplicatia, trebuie sa fii un beta tester Android, sa te alaturi Steam group si sa te rogi la zana Gabenuta sa te lase sa le testezi aplicatia, care cel mai probabil este prost gandita si cu mai multe brese de siguranta decat Panda Security… care se manaca singura. Ah, si nu in ultimul rand, trebuie sa selectezi Get Steam Guard codes from my phone din setarile Steam.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button